Provjerite cijene betonskog željeza i armaturnih mreža


Uslijed trenutne situacije na tržištu postoje brojni problemi prilikom isporuke i formiranja cijena željeza, ali mi u Dip commerceu nastojimo omogućiti našim klijentima brzu i nesmetanu isporuku po najpovoljinijim uvjetima u datom trenutku. S obzirom da se cijene stalno mijenjaju, a potrebna je i provjera dostupnosti, mozete nas kontaktirati kako bi Vam mogli dati najaktualniju informaciju.

Armaturne mreže i šipke imaju široko područje primjene, od gradnje temelja, zidova ili podova u visokogradnji do gradnje mostova, puteva ili potpornih zidova u niskogradnji.

Osim ponude betonskog željeza, u Dip commerceu možete naći sve vrste materijala za gradnju i opremanje od temelja do krova.

Nastojimo biti svakodnevno na raspolaganju našim klijentima te nas možete kontaktirati putem telefona ili kontakt obrasca.

DIP COMMERCE d.d.
DIP COMMERCE d.d.
Internet adresa

Društvene mreže

Dostupnost na području cijele Hrvatske.
{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi