PROTEKTA: Alarmni sustavi


Ukoliko želite zaštiti kuću ili poslovni prostor, uz mehaničku protuprovalnu zaštitu, preporuča se korištenje i elektroničke protuprovalne zaštite koja će obavjestiti okolinu i Vas o pokušaju provale.

Takva oprema će doprinjeti bržem hvatanju počinitelja i ostaviti mu manje vremena za krađu, ali će djelovati i demotivirajuće na potencijalne napadače.

Žičani alarmni sustavi

Klasični – žičani alarmni sustavi pružaju kvalitetnu dodatnu zaštitu poslovnog prostora, financijske institucije ili pak kuće i stana na način da onemogučavaju provalnika da se zadržava u objektu, ali i na način da odvračaju brojne potencijalne provalnike.

Bežični alarmni sustavi

Bežični sustavi omogućuju elegantniju i bržu montažu bez potrebe za ikakvim ožićenjem te omogućuje naknadno lakše premještanje sustava dok istovremeno pružaju gotovo jednake funkcije klasičnog alarma.

Izvor: PROTEKTA d.o.o.

PROTEKTA d.o.o.
PROTEKTA d.o.o.
Internet adresa

Dostupnost na području cijele Hrvatske.
{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi