PromoArh u Poreču - Međunarodni sajam graditeljstva, opremanja i uređenja


PromoArh 2023. – 3. međunarodni sajam graditeljstva, opremanja i uređenja održat će se u dvorani Žatika od 20. – 22. rujna 2023. godine.

Nakon prošlogodišnjeg uspješno održanog sajma, organizatori osluškujući potrebe sve zahtjevnijeg tržišta u regiji koja iz godine u godinu doživljava graditeljski procvat, a iziskuje potražnju za novim trendovima, najavljuju  još jedno rujansko izdanje međunarodnog sajma PromoArh koji će se održavati u dvorani Žatika.

Kroz tri dana trajanja sajma inovativni pojedinci kao i vodeći proizvođači iz branše predstaviti će svoje proizvode, inovacije, ali i usluge svim zainteresiranim subjektima s ciljem održivog građevinskog sektora, a samim time sigurnijeg, efikasnijeg i isplativijeg graditeljstva. Dionicima koji su uključeni u proces projektiranja i građenja, sajam daje mogućnost da na jednom mjestu doznaju sve potrebne informacije.

Program izlaganja predstaviti će tvrtke koje obuhvaćaju sve aspekte graditeljstva u širem smislu, uključujući gradnju i opremanje kroz ponudu građevinskih materijala, strojeva, opreme i alata, materijala i sustava za zelenu gradnju, izgradnja i održavanje objekata u visokogradnji i niskogradnji, infrastrukturna rješenja, BIM – programskih rješenja, informatičkih  rješenja za pametne kuće i još mnogo toga.

PromoArh kao mjesto okupljanja struke idealna je prilika za sve posjetitelje da na jednom mjestu upoznaju najnovije trendove i tehnologije u graditeljstvu, razmjene iskustva s ostalim stručnjacima te uz dodanu vrijednost daje mogućnost da u zajedničkoj sinergiji pronađu partnere u gradnji.

Sajam promiče konkretnu razmjenu ideja i informacija, te će stoga posebno biti zanimljiv stručni Education point kao popratni dio sajma. Education point omogućuje i stručno usavršavanje sudionika,  koje je u određenim komorama, udrugama i organizacijama obavezno, a osim toga omogućuje sudionicima da prate novosti, zakonsku regulativu, tehnologije i trendove u graditeljstvu što predstavlja važan element u cjeloživotnom obrazovanju i usavršavanju.

PROMOARH - Znanjem, idejama i iskustvom u sinergiji izlagača i struke sajam PromoArh, želi potaknuti (re)animaciju graditeljstva.

Fotogalerija (3)

STUDIO 053 d.o.o.
STUDIO 053 d.o.o.
Internet adresa

{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi