PromoArh 2023: Stotine stručnjaka, desetljeća kvalitete i iskustva te najnoviji trendovi u sektoru – Poreč od 20. do 22. rujna


U svojem trećem izdanju, međunarodni sajam graditeljstva, opremanja i uređenja PromoArh ponovno dolazi u Poreč, a dvorana Žatika postaje nezaobilazno mjesto za susrete s ključnim igračima građevinske industrije te inspiraciju za projektante, inženjere, vlasnike kuća za odmor i sve koji planiraju graditi.

Od 20. do 22. rujna, porečka dvorana Žatika će na 2.500 m2 unutrašnjeg i 500 m2 vanjskog izložbenog prostora ugostiti više od 90 izlagača iz različitih europskih zemalja te, sudeći po prijašnjim godinama, tisuće posjetitelja. Ovo treće izdanje nastavlja tradiciju povezivanja domaćih i inozemnih tvrtki s partnerima i klijentima, pružajući prostor za razmjenu ideja.

Kroz više od 250 svjetskih brendova, izlagači će predstaviti građevinske materijale, opremu, alate, rješenja za zelenu gradnju, BIM-programsku tehnologiju, informatička rješenja za pametne kuće i mnogo više. Posjetitelji će iz prve ruke dobiti informacije i savjete o proizvodima i uslugama od stručnjaka i proizvođača, inspirirajući ih za vlastite projekte.

EDUCATION POINT

Osim izložbenog prostora, PromoArh je među posjetiteljima i sudionicima već prepoznatljiv po Education Pointu, programu koji unutar tri sajamska dana donosi stručna predavanja o najnovijim sektorskim trendovima, okrugli stol i prezentacije izlagača. Edukacije se provode u suradnji s Ministarstvom prostornog uređenja, graditeljstva i državne imovine, HGK – Županijskom komorom Pula, Obrtničkom komorom Istarske županije, tvrtkom Baldini Studio, 3D ART i Klasterom nZEB.hr, te će prema Programu stručnog usavršavanja sudionicima predavanja biti dodijeljeni akademski sati za stručno usavršavanje.

Nakon svečanog otvorenja sajma, stručni program započinje u 12:00 sati predavanjima Ministarstva sa temama eGrađevinski dnevnik te Izmjene i dopune Zakona o prostornom uređenju, nakon čega HGK – ŽK Pula održava sastanak strukovne grupe graditeljstva. Drugi dan sajma donosi novosti iz područja održive i energetski učinkovite gradnje, tehnička rješenja za projektiranje, obnovu i izgradnju zgrada s visokim stupnjem sigurnosti, te aktualne materijale, proizvode i sustave za obnovu i izgradnju novih zgrada u organizaciji Klastera nZEB.hr. Obrtnička komora Istarske županije održat će okrugli stol na temu Zabrane građevinskih radova tijekom turističke sezone.

Treći dan rezerviran je za temu BIM-po mjeri projektanata u organizaciji tvrtki Baldini Studio i 3D ART  na kojoj će se dublje istražiti ključni aspekti koji oblikuju budućnost građevinske industrije. Stručnjaci na predavanju baviti će se temama kao što su 3D skeniranje i njegova transformacija u arhitekturi i turizmu, demistificiranje ISO normi za BIM, inovativni pristupi projektiranju putem alata kao što su Allplan, SCIA i Archicad te praktične primjene BIM-a putem alata BIMx i Bimplus.

Prijave za sva predavanja i prezentacije su obavezne zbog ograničenog broja mjesta, a prijaviti se možete na promoarh.com.

Iza organizacije sajma stoji Studio 053 iz Poreča, iskusan u organiziranju sajamskih, kulturno-zabavnih, sportskih te kongresnih manifestacija na području cijele Istre. Od svog osnutka 1989. godine, tvrtka je uspješno organizirala brojne manifestacije, uključujući i međunarodni sajam prehrane, pića i opreme za turizam - Promohotel.

Posjetite PromoArh od 20. do 22. rujna i otkrijte svijet graditeljstva, inovacija i prilika uz podršku iskusnih stručnjaka.

Cijeli program događanja i ulaznice za sajam dostupni su na promoarh.com.

STUDIO 053 d.o.o.
STUDIO 053 d.o.o.
Internet adresa

{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi