PromoArh 2024: Jedan od najvećih domaćih sajmova graditeljstva ovu jesen ponovno okuplja vodeće brendove i sektorske lidere


U svom četvrtom izdanju porečki sajam se već etablirao kao mjesto susreta i povezivanja domaćih i inozemnih tvrtki s područja graditeljstva s postojećim i potencijalnim partnerima i klijentima

Jeste li znali da čak 80 posto posjetitelja sajmova vidi ovu vrstu događaja kao ključni izvor za otkrivanje novih proizvoda i usluga, dok njih 60 posto ističe demonstracije i prezentacije izlagača uživo kao presudne faktore pri donošenju odluka o kupnji? U bogatom jesenskom programu grada Poreča svoje mjesto je potvrdio PromoArh, međunarodni sajam graditeljstva, opremanja i uređenja, koji se od 18. do 20. rujna u četvrtom izdanju održava u dvorani Žatika.

Lani je ovaj sajam premašio sva očekivanja, okupivši rekordan broj izlagača, njih čak 90, s više od 250 svjetskih brendova, ali i više od 4.000 posjetitelja. Svake godine PromoArh ugošćuje vodeće tvrtke i brendove iz građevinskog sektora i svima okupljenima služi kao inspiracija, a svoje mjesto za predstavljanje proizvoda i usluga, ukupne veličine 3.000 m2 , već su potvrdili domaći, ali i izlagači iz Slovenije, Srbije, Italije, Poljske, Austrije, Češke i Njemačke.

Poseban interes vlada za Education Point, stručni dio sajma koji na jednom mjestu okuplja domaće i međunarodne stručnjake, a posjetiteljima i izlagačima pruža jedinstvenu priliku za razmjenu informacija, trendova i ideja kroz seminare, panele i interaktivne radionice. Kao i u izložbenom, tako i u edukativnom dijelu PromoArha, bogata sajamska ponuda i ove je godine usmjerena na najnovije tehnologije, usluge i trendove u graditeljstvu, kao i na predstavljanje uspješnih primjera iz prakse.

Održivost zgrada, propisi, smjernice i planovi iz područja održive i energetski učinkovite gradnje, ali i studije slučaja novih i obnovljenih zgrada po najvišim standardima energetske učinkovitosti, sigurnosti i kvalitete, samo su neke od aktualnih tema o kojima će se raspravljati na Education Pointu.

Upravo zato, PromoArh nije samo mjesto za uspostavljanje vrijednih poslovnih kontakata, već i prilika za učenje od vodećih stručnjaka u industriji, a uz uspješno predstavljanje izlagači mogu proširiti vidljivost svoga brenda i pronaći nove kupce, kao i poslovne partnere.

Organizator sajma PromoArh je Studio 053 iz Poreča, koji od svog osnutka 1989., sudjeluje u organizaciji mnogobrojnih sajamskih, kulturno-zabavnih, sportskih te kongresnih manifestacija na području Istre.

Dodatne informacije i prijavnicu možete pronaći na promoarh.com ili se javite na info@promoarh.com.

STUDIO 053 d.o.o.
STUDIO 053 d.o.o.
Internet adresa

{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi