Pridružite nam se na Konferenciji Build For Life – događaju godine posvećenom projektiranju


Možemo li kroz projektiranje zgrada stvarati dobrobit za ljude i planetu? Kako projektirati zgrade koje odgovaraju 21. stoljeću? Kako bismo zajedno pronašli odgovore na navedena pitanja pridružite nam se od 15. do 17. studenog na besplatnoj konferenciji Build for Life 2021, digitalnom događaju u kojem će sudjelovati više od 90 stručnih govornika iz cijelog svijeta.

Konferencija je namijenjena arhitektima, građevinarima, znanstvenicima, inženjerima, aktivistima i drugim profesionalcima iz industrije.

Ove godine ugostit će i 9. VELUX Simpozij o dnevnom svjetlu (VELUX Daylight Symposium), konferenciju koja se održava svake dvije godine, a posvećena je znanstvenicima,  arhitektima i svima koji su zainteresirani za povezivanje prakse i istraživanja o dnevnom svjetlu u cilju  stvaranja zdravijih i kvalitetnijih zgrada.

Provjerite trodnevni program, pogledajte popis govornika, saznajte što očekivati na konferenciji i prijavite se na besplatno sudjelovanje!

VELUX HRVATSKA d.o.o.
VELUX HRVATSKA d.o.o.
Internet adresa

Distribucija putem prodavatelja na području cijele Hrvatske.
{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi