PREFA organizira školovanje limara početkom 2024. godine


I slijedeće godine PREFA organizira osposobljavanja limara za kvalitetno postavljanje krovnih i fasadnih sustava iz PREFA programa.

23. siječnja 2024. godine počinjemo s PREFA školovanjem za izvođače iz Hrvatske, BiH, Crne Gore i Srbije koji ugrađuju PREFA proizvode. Obuka će se odvijati u našoj PREFA akademiji u Igu kod Ljubljane. Broj polaznika po pojedinom školovanju je ograničen, stoga požurite s prijavama!
 

Svjedoci smo problema s kvalificiranom radnom snagom u ovoj branši kako po pitanju nedostatka iste tako i zbog manjka kvalitete radova. Zbog toga ove naše napore smatramo veoma korisnim općenito za našu branšu i sve sudionike u ovom lancu.

Raspored školovanja limara u 2024 godini:

Najavljeni su termini školovanja za male formate PREFA krovova i za Prefalz sustave - osnovni tečajevi, te napredni tečaj Prefalz sustava.
 
Uz gore navedene tečajeve moguće je organizirati tečajeve po dogovoru na temu: fasadni sustavi, zaštita od poplave i projektno školovanje
 

Prvi puta ove godine uvodimo i kootizaciju za školovanja koja je praktično simbolična, a veći dio uključuje trošove hotela.

Prijava na školovanje

Prijava je moguća skeniranjem QR koda na naslovnoj stranici kataloga koji prespaja na stranicu za digitalnu prijavu. Druga varijanta je ispis prijavnice iz kataloga te ručno popunjavanje I dostava nama kako bismo je uveli u listu prijavljenih. Najbrži način je prijava putem digitalne prijave.

Nakon zaprimljene prijave poslati ćemo polaznicama podatke za uplatu kootizacije nakon čega će prijava biti verificirana.

PREFA Aluminiumprodukte Ges.m.b.H.
PREFA Aluminiumprodukte Ges.m.b.H.
Internet adresa

Dostava na području cijele Hrvatske. Za ostale zemlje po dogovoru.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi