Predstavljamo iz ponude dekorativnog umjetnog kamena


Ukoliko se u vama probudi mašta za preuređenje stana, vikendice, uređenje konobe poslovnog prostora i slično, sa proizvodima Kamen Dizajn sigurno nećete pogriješiti. Proizvodnjom dekorativnog kamena bavimo se već dugi niz godina. Kroz taj period smo se neprekidno razvijali i usavršavali proizvodne procese kako bi smo vama, našem kupcu, ponudili ono najbolje, visoko kvalitetan proizvod koji obradom, bojom i dizajnom kroči daleko ispred konkurencije ne samo u Hrvatskoj već i široj regiji.

Zidne obloge

1. TOP MODEL

Top Model je jedinstven model dekorativnog kamena na Hrvatskom tržištu. Modeliran je i izrađen u našoj radionici i na kraju se pokazao kao naš najprodavaniji umjetni kamen. Model je sastavljen od sitnih segmenata kamena i pretvoren u panel dužine 48 cm širine 9 cm i debljine 2,5 – 3 cm Kao i svi naši modeli Top Model posjeduje kutne elemente unutarnje mjere 25 × 7 × 9 × 2,5 – 3. Ovaj model služi za uređenje eksterijera i interijera. Dekorativni kamen TOP MODEL pakiran je u kartonske kutije po 1m2. Težina 1m2 iznosi 38 kg. Proizvodi se u 8 nijansi.

Cijena Top modela 001: 180 kn/m2, kutni elementi 130 kn/m1 (sa PDV-om)

Saznajte više

2. TIP TOP MODEL

Tip Top umjetni dekorativni kamen koji služi za uređenje interijera i eksterijera. Kao i svi naši modeli dekorativnog kamena TIP TOP nema ni minimalna odstupanja u svojim dimenzijama, pa ga je veoma lako postavljati na zid. Proizvodi se učetiri različite boje. Dimenzije kamena su različite, dužine 20, 30, i 45 cm, širine 9 cm i debljine 2,5 – 3 cm. Kamen se pakira u kartonske kutije po 1m2 i u paketu su zastupljene sve dimenzije.Kamen posjeduje kutne elemente untarnje dimenzije 25 × 7 × 9 × 2,5 – 3 cm.

Cijena Tip modela 009 : 190 kn/m2, kutni elementi 140 kn/m1 (sa PDV-om)

Saznajte više

3. SEGET

Seget je naš model dekorativnog kamena koji služi za uređenje interijera i eksterijera. Zbog svoje veličine brzo se postavlja. Važno je napomenuti da ovaj model imitacije kamena, kao i svi naši modeli, ima savršen spoj, što je jako bitno kod modela koji se ne fugiraju. Dužina kamena je 48 cm, širine 19 cm i debljine 2,5 – 3 cm. Kao i svi naši modeli i dekorativni kamen SEGET ima kutne elemente unutarnje mjere 7 × 15 × 19 × 2,5 – 3 cm. Proizvodi se u više različitih boja. Pakira se u kartonske kutije po 1,5 m2.

Cijena modela 053: 190 kn/m2, kutni elementi 140 kn/m1 (cijena sa PDV-om)

Saznajte više

4. ANTIK

Antik naš novi model umjetnog kamena modeliran i izrađen u našoj radionici. Prednost ovog modela je laka postavka jer svaki segment kamena je zaseban i zida se kao cigla. Predviđen je za uređenje ekterijera, a i za uređenje starih kamenih kuća jer postavljen na velikoj površini izaziva veliku pozornost. Ovaj, umjetni dekorativni kamen, je jedinstven na Hrvatskom tržištu. Veličina segmenata kamena je različitih dužina i kreće se od 7 do 30 cm, širine 5 cm i debljine 3 cm. Ovaj dekorativni kamen posjeduje kutne elemente različitih veličina. Pakira se u kutije po 1m2 a težina iznosi 40 kg.

Cijena modela 118: 220 kn/m2, kutni elementi 120 kn/m1 (sa PDV-om)

Saznajte više

5. STARA CIGLAOPEKA

Mnogobrojni materijali ističu se svojim dobrim karakteristikama, ali opeka se u kontinuietetu koristi već stotinama godina. Glineni proizvod koji se mijenjao kroz povijest, najviše je evoluirao u prošlom stoljeću. Opeku danas nalazimo u različitim oblicima, bojama, sastavima i s različitim karakteristikama. Mi smo je pripremili u nekoliko modela dekorativnog kamena a svi modeli rađeni su nekoliko boja. Ovisno od tipa opeke, prostor će biti rustičan, ambijentalan, klasičan i moderan. Završna obrada opekom može se primjeniti na zidovima, ogradama, lukovima, te podovima. Stara opeka interijer i eksterijer čini toplijim i prijatnijim. Savršeno će se uklopiti u moderne minimalističke prostore, koji često odišu hladnoćom. U galeriji dekorativnog kamena stara cigla možete pogledati primjere koji vas mogu nadahnuti i dati vam ideju kako bi mogli urediti svoj mirni kutak. Ovaj model stare cigle rađen je u dimenziji 28 × 6 × 1 cm a kutni elementi u dimenziji 18 × 7 × 6 ×1 cm. pakiranje 1m2 u kartonskim kutijama. Težina 1m2 28 kg. Dekorativni kamen stara cigla proizvodi se u 8 boja..

Cijena modela 016: 150 kn/m2, kutni elementi 110 kn/m1 (s PDV-om)

Saznajte više

6. LUNA

Dekorativni kamen koji služi za uređenje interijera i eksterijera. Kad se postavi na zid, bila to veća ili manja površina zida, izaziva veliku pozornost. Pakira se u kartonske kutije po 1m2 u tri različite veličine, dužine 20, 30 i 50 cm, širine 9,5 cm i debljine 2,5 – 3 cm zavisno od debljine segmenata koji se nalaze u panelu. Model posjeduje kutne elemente unutarnje mjere 7 × 24 × 9,5 × 2,5 – 3 cm. Težina 1m2 iznosi 40 kg. Kamen se izuzetno dobro uklapa jer nema ni minimalno odstupanje. Uz malo znanja i dobre volje, kamen možete postaviti sami. Proizvodi se u osam različitih boja.

Cijena modela 021: 180 kn/m2, kutni elementi 130 kn/m1 (sa PDV-om)

Saznajte više

7. BUNJA 2

Model dekorativnog kamena koji u potpunosti zamjenjuje originalnu Benkovačku popularno zvanu Bunju. Ova imitacija kamena proizvodi se u više boja i služi uglavnom za uređenje eksterijera. Kamen se proizvodi u slobodnim dužinama od 15 do 40 cm. širine 15 cm i debljine od 2,5 – 3 cm. Kamen se pakira u kartonske kutije po 1m2

Cijena modela 075: 180 kn/m2 (sa PDV-om)

Saznajte više

Podne obloge

8. LIDRANO

Lidrano je model podnih obloga koji je jednostavan za postavku. Struktura kamena je dosta ravna, pa se može koristiti za uređenje terasa, uređenje površina oko bazena, poslovnih prostora, konoba i slično. Dekorativni kamen je predviđen da se lijepi na betonirane površine. Lidrano ukrasni kamen se proizvodi u više boja i u četiri različite veličine, 56 × 37 — 37 × 37 — 18 × 18 — 37 × 18. Shema postave nije određena pa polaganje nije uvjetovano nekom određenom kombinacijom. Lidrano se pakira na palete 16 m2. Debljina kamena je 3 cm.

Cijena modela 088: 180 kn/m2 (sa PDV-om)

Saznajte više

9. BONACA

Bonaca je model dekorativnog kamena koji služi za popločavanje podnih površina, služi za uređenje bazena, konoba, staza, površina oko roštilja. Dekorativni kamen Bonaca proizvodi se u slobodnim dužinama od 20 do 60 cm, debljine 3 cm i 30 cm širine. Pakira se na paletu a težina 1m2 je 50 kg. Bonaca se proizvodi u više nijansi. Treba napomenuti da je ovaj model podnih obloga jedinstven na Hrvatskom tržištu.

Cijena modela 044: 180kn/m2 (sa PDV-om)

Saznajte više

10. HRASTOVE DASKE ZA POD

Dekorativni kamen hrastove podne daske služe za uređenje staza u vrtovima, popločavanje površina oko roštilja, staza oko vikend kuća, popločavanja oko bazena, konoba itd. Daske se proizvode u dvije veličine, dužine 88 i 66 cm, širine 22 cm i debljine 5 cm. Osim ovih dasaka u kombinaciji su i četvrtasti panjevi 22 × 22 × 5 cm koji se kombiniraju pri postavci. Daske se proizvode u jednoj boji. Pakiranje 7 m2 na paleti. Težina jednog m2 iznosi 70 kg.

Cijena: 180kn/m2 (sa PDV-om)

Saznajte više

KAMEN DIZAJN d.o.o.
KAMEN DIZAJN d.o.o.
Internet adresa

Društvene mreže

Dostupnost na području cijele Hrvatske.
{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi