Predstavljamo HL531 PRIMUS-LINE - prva tuš kanalica sa suhim sifonom


U suvremenim kupaonicama kanalica kao rješenje za tuš kabinu u razini poda i bez barijera je postala standard. Mjesto kanalice bi trebalo biti uz zid ili s malim razmakom od zida, kako bi se spriječilo prelijevanje vode u suhi dio kupaonice. Klasične kanalice s hidroizolacijskom prirubnicom često se ugrađuju po cijeloj širini prostora tuš kabine, tako da narudžba instalatera svaki put mora biti individualno prilagođena točnoj duljini tuš kabine. Trgovci moraju držati veće skladište zbog raznih duljina kanalica, a zbog raznih izvedbi produljava se i rok isporuke. Naknadne promjene i zamjene uzrokuju više troškove.

Kontaktirajte nas na telefone g. Vjeko Zlački; 098/ 35 26 66; g. Krešimir Bogadi; 099/ 31 46 587 i dogovorite stručnu prezentaciju u našem izložbenom prostoru na adresi Selska 90b u Zagrebu.

Tvrtka HL Hutterer & Lechner, austrijski obiteljski proizvođač, konstruirao je kanalicu za gotovo sve duljine. Zbog mogućnosti jednostavnog kraćenja ugradbenog tijela od EPS-a duljina se može prilagoditi od 60 do 120 cm. Također je moguće produljiti kanalicu do 180 cm s produljenjem (HL531V) čime se postiže vizualno uspjela i povoljna alternativa!

Prednosti:

  • HL Primus® – suhi sifon
  • patentirano sifoniranje koje pouzdano sprječava pojavu neugodnih mirisa i kada ispari voda u sifonu
  • ugradbena visina od samo 79 mm
  • jednostavna ugradnja
  • kompletan proizvod, uključujući okvir od nehrđajućeg čelika, poklopac, sifon i privremenu građevinsku zaštitu
  • sigurno i trajno povezivanje s hidroizolacijom zbog površine laminirane vlaknima
  • odvodnja vode koja se cijedi kroz fuge na hidroizolaciju
  • higijenska izvedba zbog glatkih površina – jednostavno održavanje
  • izmjenjivi sifonski umetak koji omogućava jednostavan pristup odvodnoj cijevi.

Kontaktirajte nas na telefone g. Vjeko Zlački; 098/ 35 26 66; g. Krešimir Bogadi; 099/ 31 46 587 i dogovorite stručnu prezentaciju u našem izložbenom prostoru na adresi Selska 90b u Zagrebu.

Svi poklopci za tuš-kanalicu HL531 Primus-Line dostupni su u četiri različite visine zbog različitih debljina pločica (13, 18, 23 i 28 mm).

MTO d.o.o.
MTO d.o.o.
Internet adresa

Društvene mreže

Dostupnost asortimana na području cijele Hrvatske.
{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi