Pomažemo vam u izradi najboljeg krova!


Odlučili ste postaviti ili obnoviti krov i u potrazi ste za krovnom opremom? Svakako iskoristite Dip Commerce akciju na sve vrste crjepova koja traje do 30. rujna ili do isteka zaliha!

Iz redovne ponude izdvajamo proizvođače crijepa: CREATON, TONDACH i NEXE. Modeli se nalaze po cijeni već od 57,00 kn/m2!

Poklanjamo vam krovnu foliju

Neovisno o tome želite li crijep velikog formata ili višenamjenski model glinenog crijepa, CREATON za vas ima prikladnu ponudu: kupnjom jednog od ponuđenih modela CREATON crijepova RATIO, OPTIMA, DOMINO ili SIMPLA na poklon dobivate krovnu foliju CREATON DUO maloprodajne vrijednosti 715,00 kn.

Odlučite li kupiti crijep RAPIDO na poklon dobivate krovnu foliju CREATON UNO, maloprodajne vrijednosti 385,00 kn.

Krovne folije su materijali koji služe otparivanju zgrade i štite potkrovlje od kondenzirane vode.

Prednost paropropusne folije je u tome što propušta paru koja tijekom korištenja zgrade nastaje u unutarnjem prostoru. Vodena para kroz konstrukciju dolazi iznad folije i odlazi van zgrade, a pri tome ne ugrožava vodonepropusnost konstrukcije. Paronepropusne folije su parne brane koje štite konstrukciju od naleta vodene pare iz zgrade.

Iskoristite pogodnosti vrhunske akcije koja traje do 30. rujna ili do isteka zaliha!

DIP COMMERCE d.d.
DIP COMMERCE d.d.
Internet adresa

Društvene mreže

Dostupnost na području cijele Hrvatske.
{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi