Podravska tvrtka Lasselsberger-Knauf obilježila 20 godina uspješnog poslovanja


Tvrtka Lasselsberger-Knauf d.o.o. sa sjedištem u Đurđevcu, obilježila je dana 20.02.2020. u hotelu Olympia u Vodicama 20 godina uspješnog poslovanja u Hrvatskoj.

Pred više od 250 poslovnih partnera iz Hrvatske i inozemstva te uvaženih gostiju iz okolnih zemalja, direktor Željko Pecak je povodom velikih i ponosnih „20 godina" tvrtke, koja u srcu Podravine proizvodi kvalitetne tvornički pripremljene građevinske materijale iz sustava žbuka, mortova, estriha, ljepila i druge praškaste materijale, pozdravio sve prisutne.

Ova izuzetna proslava obljetnice bila je prilika za druženje sa našim poslovnim partnerima, ali i podsjetnik na put koji je tvrtka prošla od svojeg osnivanja pa sve do danas.

RECEPT ZA USPJEH OD 2000. GODINE

Početak tvrtke počinje 2000. godine kada je svoj rast tvrtka započela u Đurđevcu kao tvrtka iz koncerna Lasselsberger i Knauf. Danas tvrtka broji 60 zaposlenih u dva proizvoda pogona (Đurđevac i Zapužane) s dvoznamenkastim rastom u zadnje tri godine. Vrijedi istaknuti da je u 2019. godini proizvedeno preko 80 tisuća tona visokokvalitetnih sustava i proizvoda te je ostvaren prihod od preko 70 milijuna kuna.

Direktor Željko Pecak prisjetio se izazova sa kojima se tvrtka u svojem poslovanju susrela, uspješnih projekata koji su iza nas, kako je prošla borba sa krizom te kakvi su planovi za budućnost.

OD POČETAKA DO DANAS

Naglasak na svečanoj večeri bio je usmjeren na kupce i dobavljače, posebno na one s kojima je suradnja dugogodišnja – od samih početaka. Tim kupcima i dobavljačima uručene su svečana priznanja za dugogodišnju poslovnu suradnju.

Direktor Pecak posebno je naglasio moto tvrtke koji je usmjeren na brigu o zaposlenicima i funkcioniranju tvrtke kao jedne velike obitelji sa naglaskom na timski rad. Nekoliko zaposlenika tvrtke Lasselsberger-Knauf također je obilježilo 20 godina rada u istoj. Njih nekoliko prisutnih primilo je svečane zahvale za svoj rad, trud, odanost i predanost.

ZABAVNI PROGRAM

Program je bio pod voditeljskom palicom Luke Bulića, a za zabavu i veselje bio je zadužen pjevač i zabavljač Jole i njegov glazbeni sastav.

Ovom prilikom tvrtka Lasselsberger-Knauf zahvaljuje se svim koji su nazočili svečanom činu proslave 20 godina poslovanja u Hrvatskoj. Također, posebne zahvale idu svim partnerima, kupcima, dobavljačima i zaposlenicima koji su itekako zaslužni za poslovni uspjeh tvrtke svih ovih godina.

CEMIX CROATIA d.o.o.
CEMIX CROATIA d.o.o.
Internet adresa

Društvene mreže

{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi