PlanRadar pojednostavljuje nadzor projekata s novom značajkom za planiranje 'Gantt View'


Nova značajka za planiranje omogućit će bolji nadzor i pridonijeti pravovremenoj isporuci građevinskih projekata i projekata iz sektora nekretnina

Zagreb, 14. srpnja 2022. - PlanRadar, jedna od vodećih europskih platformi za digitalnu dokumentaciju i komunikaciju u građevinskoj industriji te sektoru nekretnina predstavila je novu značajku za planiranje 'Gantt View' koja je osmišljena kako bi olakšala izazove vezane uz izgradnju i održavanje objekata osiguravajući jasniji pregled zadataka i pridonoseći poštivanju dogovorenih rokova.

Nova značajka 'Gantt View' unaprjeđuje softver PlanRadar omogućujući vizualizaciju ključnih faza u projektu. Kombinirajući korisnički prilagođeno sučelje s jednostavnim prikazom, nova značajka omogućuje korisnicima stvaranje rasporeda projekata prema standardnom, univerzalno priznatom Ganttovom modelu.

Za razliku od drugih sličnih alata, 'Gantt View' radi unutar postojeće značajke Ticketa softvera PlanRadar, čineći ga učinkovitijim, fleksibilnijim i jednostavnijim za korištenje. Nova značajka osigurava korisnicima da savršeno planiraju projektno putovanje, omogućujući im izradu jasnih, robusnih grafikona iz postojećih popisa zadataka, označavanje ključnih etapa projekta i isticanje prioritetnih radnji. Također, ona pomaže u ranoj identifikaciji potencijalnih problema, izravno sprječavajući kašnjenja te osigurava da projekti napreduju kako je planirano.

Nadalje, značajka 'Gantt View'  osigurava da se kašnjenja, koja se događaju u rasporedu lako uoče kako bi se mogla što je moguće brže riješiti. S promjenama u planu projekta, korisnici mogu brzo povući i ispustiti stavke za učinkovito i neprimjetno ažuriranje rasporeda. U suštini, nova značajka omogućuje voditeljima projekata da budu u tijeku s bilo kakvim spontanim promjenama ili razvojem projekta kako bi osigurali potpunu kontrolu nad cjelokupnim projektom.

Funkcionalnost kombiniranja s drugim popularnim softverima za planiranje omogućuje korisnicima unos rasporeda iz Primavera P6, Microsoft Projecta ili ASTA Powerprojecta. Korisnici tada mogu dodati Ticket softvera PlanRadar unutar rasporeda i mijenjati faze unutar softvera prema potrebi.

Komentirajući novu značajku, Ibrahim Imam, suosnivač tvrtke PlanRadar i član predstavništva Uprave, rekao je: “Uspjeh svakog projekta svodi se na sposobnost tima da ostane na pravom putu. Nigdje to nije toliko naglašeno koliko u građevinarstvu gdje i najmanja pogreška ili nedostatak može imati velike posljedice. Nadalje, s toliko različitih igrača uključenih u fazu planiranja, izgradnje i primopredaje, praćenje svakog aspekta zahtijeva jasan raspored, s jasno raspoređenim odgovornostima. Ako se to ne postigne, postoji opasnost od propuštanja rokova što rezultira skupim kašnjenjima. Raspored softvera PlanRadar osmišljen je kako bi se to spriječilo, opremajući voditelje projekata intuitivnim alatom s kojim mogu pratiti napredak projekta, istovremeno pružajući nadzor drugom relevantnom osoblju.”

„Također, važno je bilo koju novu tehnologiju učiniti dostupnom i jednostavnom za sve članove projektnog tima kako se građevinska industrija nastavlja digitalizirati. Kao takva, sučelja prilagođena korisniku bili su osnovni zahtjevi za ovu značajku, što znači da svatko može s lakoćom raditi na platformi. Značajka 'Gantt View' nastavit će se razvijati s novim mogućnostima koje će biti predstavljene u bliskoj budućnosti. To je jedno od mnogih poboljšanja koje planiramo razviti, pružajući građevinskoj industriji i sektoru nekretnina značajku učinkovitijeg planiranja“, zaključio je Suosnivač tvrtke PlanRadar i član predstavništva Uprave, Sander Van de Rijdt.

Za više informacija o najnovijoj značajki softvera PlanRadar kliknite ovdje.

O tvrtki PlanRadar

PlanRadar je Software as service (SaaS) rješenje za digitalnu dokumentaciju i komunikaciju u građevinskoj industriji i tržištu nekretnina. Koristi se za građevinsku dokumentaciju, upravljanje zadacima i nedostacima, certificiranje i održavanje nekretnina, itd. PlanRadar dostupan je putem web aplikacije (za sve preglednike) i aplikacija za pametne telefone i tablete (iOS, Android, Windows), a temelji se na digitalnom građevinskom tlocrtu ili arhitektonskom planu, omogućujući komunikaciju u građevinarstvu i projektima nekretnina.

Digitalizacijom poslovnih procesa, PlanRadar smanjuje učestalost pogrešaka, štedi vrijeme i unaprjeđuje učinkovitost. Intuitivna i jednostavna za korištenje aplikacija osigurava uštedu troškova i do 70 radnih sati tjedno. Sa sjedištem u Beču, tvrtka trenutno surađujemo s više od 14 500 klijenata iz više od 60 zemlje da prate, povezuju i rješavaju sve projekte iz građevinske industrije i sektora nekretnina diljem svijeta. www.planradar.com

PLANRADAR d.o.o.
PLANRADAR d.o.o.
Internet adresa

Društvene mreže

{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi