PlanRadar ostvario stabilan rast unatoč izazovima i nesigurnostima na globalnom tržištu


Uz 12 europskih ureda, u 2022. godini PlanRadar otvorio je urede u Sjedinjenim Američkim Državama, Ujedinjenim Arapskim Emiratima, Australiji, Singapuru i Brazilu

Zagreb, 24. siječnja 2023. - PlanRadar, softver za digitalnu dokumentaciju i komunikaciju u građevinskoj industriji kojeg koristi više od 120 000 profesionalaca diljem svijeta, ostvario je ostvario je stabilan rast unatoč izazovima i nesigurnostima na globalnom tržištu.

Uz 12 ureda u Europi, PlanRadar je otvorio urede u Sjedinjenim Američkim Državama, Ujedinjenim Arapskim Emiratima, Australiji, Singapuru i Brazilu čime nastavlja globalnu ekspanziju. Tijekom 2022. godini, tvrtka je povećala tim stručnjaka za čak 80% na više od 400 zaposlenika, a nastavak rasta očekuje i u 2023. godini.

„Digitalizacija i digitalna transformacija zahvaća sve sektore, a građevinski sektor nije iznimka. Iznimno smo ponosni što smo predvodnici digitalizacije radnih procesa u građevinskom sektoru i upravljanju nekretninama, a u 2023. godini nastavljamo u istom smjeru dodatno razvijajući naš softver novim značajkama. 2022. godina je za nas bila iznimno uspješna u svakome pogledu, a prestižna nagrada Scale-Up koju smo osvojili na događanju EY Entrepreneur of the Year Award 2022 samo je dodatna potvrda naše uspješne poslovne strategije“ izjavio je Bojan Petković, regionalni menadžer tvrtke PlanRadar za istočnu Europu.

PlanRadar se trenutno koristi u raznim industrijama u rasponu od kontrole kvalitete u građevinskoj industriji pa sve do upravljanja objektima u automobilskom sektoru. Upravo je PlanRadar odigrao važnu ulogu u praćenju i upravljanju građevinskim nedostacima za izgradnju Pelješkog mosta - jednog od najvećih mostova u Europi. Pelješki most, zajedno s okolnom mrežom cesta i tunela, jedan je od najvećih infrastrukturnih projekata u južnoj Hrvatskoj, ukupne vrijednosti 550 milijuna eura, a PlanRadar je uvelike pomogao da se ovaj složeni projekt završi na vrijeme.

Tijekom 2022. godine aplikacija je ostavila više od 9 milijardi interakcija, više od 20 terabajta skinutih i učitanih podataka mjesečno, više od 8 milijuna kreiranih ticketa, više od 14 milijuna učitanih slika te više od 1.2 milijuna dodanih tlocrta.

PlanRadar kombinira građevinsku dokumentaciju i upravljanje nedostacima u jedinstvenom, sigurnom i učinkovitom alatu za investitore, izvođače, nadzorne inženjere i upravitelje zgrada. Intuitivna i pregledna, aplikacija osigurava uštedu i do 7 sati tjedno, što je posebice važno obzirom da podaci istraživanja tvrtke FMI govore kako na globalnoj razini 90% infrastrukturnih projekata završava s kašnjenjem ili je njihov budžet preuveličan. Prednosti softvera prepoznale su mnoge internacionalne kompanije kao što su ISG, Strabag, Cushman & Wakefield, Rewe Group, Siemens, CBRE, Vinci Facilities, Equans, Bouygues, dok se u Hrvatskoj između ostaloga njome koriste Hrvatske ceste, Investinženjering, Gark Konzalting, Kamgrad, PDM Savjetovanje, ATP, VIS Projektiranje, PDM Savjetovanje, Elektro Cecić, Mesic.com i brojni drugi.

Aplikacija PlanRadar dostupna je za sve mobilne uređaje s Android, iOS i Windows operativnim sustavom, svejedno radi li se o tabletu ili pametnom telefonu, a korisnicima nudi besplatno 30-dnevno razdoblje da se upoznaju s čitavim opsegom funkcija.

O tvrtki PlanRadar

PlanRadar je nagrađivana Software as service (SaaS) platforma za digitalnu dokumentaciju i komunikaciju u građevinskoj industriji i tržištu nekretnina. Platforma djeluje diljem svijeta, trenutno na više od 65 tržišta. PlanRadar digitalizira sve dnevne procese i komunikaciju u području nektretnina i građevinarstva. Platforma povezuje sve dionike projekta i omogućuje pristup vrijednim projektnim podacima u stvarnom vremenu, omogućujući timova povećanje kvalitete, smanjenje troškova i bržu realizaciju posla. Ova, jednostavna za korištenje, aplikacija dodaje vrijednost svakoj osobi uključenoj u životni ciklus zgrade, od izvođača i inženjera do upravitelja nektretninama i vlasnika, s fleksibilnim mogućnostima za sve veličine tvrtki i procesa. Danas više od 120 000 stručnjaka koristi PlanRadar za praćenje, povezivanje i rješavanje problema na lokaciji i izvan nje.PlanRadar je trenutno dostupan na 21-om jeziku i može se koristiti na svim iOS, Windows i Android uređajima. Sa sjedištem u Beču, PlanRadar ima 18 ureda diljem svijeta.

PLANRADAR d.o.o.
PLANRADAR d.o.o.
Internet adresa

Društvene mreže

{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi