Nakon dugog toplog ljeta bilo bi lijepo produžiti sezonu boravka na vanjskom prostoru, čak i kada vremenske neprilike to ne dopuštaju. Kako bi mogli koristiti otvorene terase i balkone i van ljetne sezone poželjno ih je zaštititi na način koji bi omogućio neposredan osjećaj zaštićenosti na otvorenom prostoru, sa što manje vidljivih zahvata na postojećoj konstrukciji. Stoga Vam s ponosom možemo ponuditi razne tipove tehničkih rješenja za krovne konstrukcije I vertikalno ostakljivanje. Za krovnu konstrukciju je najvažnija geometrija postojeće terase jer se prema rasponima određuje izbor materijala I dimenzije nosivih profila (čelični, aluminijski ili drveni profili). Za izbor materijala pokrova je zadužen sam investitor.

Za tehnička rješenja i besplatne skice molimo pošaljite okvirne mjere i par fotografija planiranog prostora za ostakljivanje na mail: info@program-plan.hr ili nazovite na broj 091/ 66 41 169 (Hrvoje Vlaić).

Ovisno o želji ili namjeni prostora konstrukciju možemo pokriti s prozirnim (sigurnosno staklo ili polikarbonati) ili neprozirnim (paneli,drveni, crijep ili sl.) materijalima. Za vertikalno ostakljivanje želimo Vas upoznati s našim sistemima ostakljivanja bez vertikalnih profila. Želja nam je da ljudi prepoznaju da je ovaj način zatvaranja prostora sasvim drugačiji od ostalih sistema! Sistemi ostakljivanja brtve između staklenih ploha pomoću silikonskih prozirnih lajsni, a svako krilo je klizno i otklopno. To znači da možete sami birati na kojem mjestu želite imati otvor, a svako krilo se otvara posebno.

Održavanje je vrlo jednostavno i praktično – laganim pokretom krpe ili gume za čišćenje, a dostupna je i vanjska strana stakla kada se zaokrene. Tako se uzima najmanje prostora od prostora jer svako krilo uzme svega 4 cm širine kada se otvara.

Stakla su kaljena, preporučene debljine 8,10 ili 12 mm, a vodilice od plastificiranog aluminija predstavljaju trajno i kvalitetno rješenje s lakim održavanjem, s otvaranjem prema želji investitora. Sistemi okova i spoj bez okvira omogućuju spajanje staklenih ploha pod kutem ili segmentalno za zaobljenje plohe, bez primjetnih spojeva između aluminijskog profila koji drži staklo. Preciznom izvedbom se postiže vizualna kompaktnost, a svako staklo je moguće zasebno klizati do željenog mjesta otvaranja. Ovakav sistem ima opterećenje na donjoj vodilici čime se postiže bolje brtvljenje (nema četkica između stakla i vodilica).

Spojevi su mogući pod svim kutevima, bitno je samo predvidjeti najfunkcionalniji način otvaranja. Ovakve izvedbe se mogu izvesti do preporučljive visine od 290 cm, a širine krila ovise o potrebi, preporučljivo je od 50-75 cm.

Za tehnička rješenja i besplatne skice molimo pošaljite okvirne mjere i par fotografija planiranog prostora za ostakljivanje na mail: info@program-plan.hr ili nazovite na broj 091/ 66 41 169 (Hrvoje Vlaić).

Vjerujemo da ćemo zajednički naći najbolje rješenje!
Uživajte na terasama i nakon ljeta!

Fotogalerija (10)

PROGRAM-PLAN d.o.o.
PROGRAM-PLAN d.o.o.
Internet adresa

Izrada, dostava i montaža na području cijele Hrvatske.
{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi