Ostakljivanje terasa na moru


Napokon je stiglo proljeće i lijepo vrijeme nas tjera na uživanje u prirodi ili bar na mjesta s pogledom na nju. Većina će se radije odlučiti na toplije krajolike na našoj obali gdje mogu uživati na suncu i pogledu na rajsko plavetnilo. Naravno, ako je vrijeme sunčano i vedro. Međutim, u jutarnjim i večernjim satima zna biti još svježe i prohladno, pogotovo kada puše vjetar. Tada su spas novi slojevi odjeće ili zavjetrina za koju bi bilo poželjno da ne zaklanja vidik Ili kvari ugođaj. Stoga vjerujemo da idealno rješenje (tehničko i estetsko ) postižemo ostakljivanjem prostora, s mogućnošću pomicanja staklenih ploha prema želji. Ne moraju uvijek staklene plohe biti u sistemu okova s okvirima koji daju dojam pregrada ili čak rešetki!

Za tehnička rješenja i besplatne skice molimo pošaljite okvirne mjere i par fotografija planiranog prostora za ostakljivanje na mail: info@program-plan.hr ili nazovite na broj 091/ 66 41 169 (Hrvoje Vlaić).

Naša firma nudi rješenja za zatvaranje pokretnim staklenim plohama bez okvira. Takvo rješenje pruža velike mogućnosti kombiniranja načina otvaranja i prilagođavanja trenutnim potrebama, zaštite od vjetra, prašine ili buke na Vašoj terasi. Moguće je i prenositi staklene plohe iz jedne ravnine u drugu, te namjestiti otvaranja prema potrebama i mogućnostima prema postojećem stanju. Na područjima uz more je poželjno da izvedbe budu od materijala koji su otporni na utjecaj sunca I soli, te da nisu podložni savijanju kod jakih vjetrova koji pušu u našem priobalju.

Kaljena stakla osiguravaju mehaničku otpornost i trajnu kvalitetu s olakšanim održavanjem, uključuju protuprovalnu zaštitu koja omogućuje da bezbrižno ostavite zatvorenu terasu. Bilo da dolazite na more samo vikendom, bilo da idete na put – nitko neće moći provaliti ni otvoriti ostakljeni prostor!

Ovakvi sistemi zatvaranja prostora su svakako najbolje rješenje jer omogućuju brojne prednosti:
 • Sistem bez gubitka vanjske svjetlosti
 • Idealna zaštita od atmosferilija
 • Osigurano prozračivanje
 • Djelotvorna zaštita od snijega, prašine, prljavštine, kukaca i ptica
 • Ušteda energije
 • Manji gubitak topline (prozirne brtve između stakala)
 • Dodatna zaštita od buke
 • Povećana zaštita od provale (sigurnosno kaljeno staklo)
 • Vrlo jednostavno održavanje i upravljanje
 • Zatvaranje bez utjecaja na fasadu
 • Potpuno otvaranje staklene stijene- bez gubitka prostora

Za tehnička rješenja i besplatne skice molimo pošaljite okvirne mjere i par fotografija planiranog prostora za ostakljivanje na mail: info@program-plan.hr ili nazovite na broj 091/ 66 41 169 (Hrvoje Vlaić).

Fotogalerija (13)

PROGRAM-PLAN d.o.o.
PROGRAM-PLAN d.o.o.
Internet adresa

Izrada, dostava i montaža na području cijele Hrvatske.
{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi