Ostakljivanje pod kutem i zaobljenim plohama


Čast nam je upoznati Vas s našim sistemima ostakljivanja bez vertikalnih profila.

Želja nam je da ljudi prepoznaju da je ovaj način zatvaranja prostora sasvim drugačiji od ostalih sistema!

Za svako tehničko i ino pitanje slobodno nazovite na broj 091/ 66 41 169

Za tehnička rješenja i besplatne skice molimo pošaljite okvirne mjere i par fotografija planiranog prostora za ostakljivanje na e-mail info@program-plan.hr

Sistemi ostakljivanja brtve između staklenih ploha pomoću silikonskih prozirnih lajsni, a svako krilo je klizno i otklopno. To znači da možete sami birati na kojem mjestu želite imati otvor, svako krilo se otvara posebno.

Održavanje je vrlo jednostavno i praktično – laganim pokretom krpe ili gume za čišćenje – dostupna je i vanjska strana stakla kada se zaokrene.

Tako se uzima najmanje prostora od prostora, jer svako krilo uzme svega 4 cm širine kada se otvara.

Stakla su kaljena, preporučene debljine 8, 10 ili 12 mm, a vodilice su od plastificiranog aluminija – trajno i kvalitetno rješenje s lakim održavanjem, s otvaranjem prema želji investitora.

Ovim putem želimo prikazati i tehničko rješenje zatvaranja ravnina pod kutem ili zaobljenih građevina.

Sistemi okova i spoj bez okvira omogućuju spajanje staklenih ploha pod kutem (ili segmentalno za zaobljenje plohe), bez primjetnih spojeva između AL profila koji drže staklo. Preciznom izvedbom se postiže vizualna kompaktnost, a svako staklo je moguće zasebno klizati do željenog mjesta otvaranja. Ovakav sistem ima opterećenje na donjoj vodilici čime se postiže bolje brtvljenje (nema četkica između stakla i vodilica!).

Spojevi su mogući pod svim kutevima, bitno je samo predvidjeti najfunkcionalniji način otvaranja.

Ovakve izvedbe se mogu izvesti do preporučljive visine od 290 cm, a širina krila ovise o potrebi, preporučljivo od 50-70 cm.

Za tehnička rješenja i besplatne skice molimo pošaljite okvirne mjere i par fotografija planiranog prostora za ostakljivanje na e-mail info@program-plan.hr

Za svako tehničko i ino pitanje slobodno nazovite na broj 091/ 66 41 169

Pogledajte naše primjere izvedenih kutnih i zaobljenih spojeva u galeriji, vjerujemo da ćete uvidjeti razliku od uobičajenih izvedbi!

Uživajte u pogledu iz zaklonjenog prostora!

Fotogalerija (18)

PROGRAM-PLAN d.o.o.
PROGRAM-PLAN d.o.o.
Internet adresa

Izrada, dostava i montaža na području cijele Hrvatske.
{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi