Ostakljivanje nadstrešnica bez vertikalnih profila


Za svako dobro tehničko rješenje potrebno je predvidjeti kvalitetnu geometriju krovne konstrukcije/nadstrešnice. Izbor materijala konstrukcije i vrsta pokrova ovise o željama investitora, ali i o tehničkim karakteristikama materijala. Kako se većina nadstrešnica radi prema postojećem stanju treba uzeti u obzir već izgrađene elemente i parametre koji mogu određivati mjesto spojeva konstrukcije, nagib krova ili geometriju nosivih stupova.

Bitno je predvidjeti mogućnosti i kontrolu odvodnje oborinskih voda s nove konstrukcije. Stoga se prvo posavjetujte s konstruktorom konstrukcije – rasponi i raspored postojećih elemenata mogu biti presudni za izbor materijala konstrukcije: za veće raspone (iznad 4 m) se preporučuje čelična (bravarska) konstrukcija, a za manje može i aluminijska ili drvena.

Naravno, moguće je napraviti i specijalne izvedbe u aluminiju ili lameliranom drvu, ali to već utječe na dimenzije profila nosača konstrukcije. Pokrov ovisi o želji investitora, a može biti prozirni (sigurnosno staklo ili polikarbonatni elementi), ili neprozirni (IZO paneli, šindra, crijep i sl.)

Za upite nam pošaljite par fotografija postojećeg stanja (ili skicu za novu nadstrešnicu) s okvirnim dimenzijama (širina x dužina x visina), lokaciju i katnost predviđene konstrukcije, a mi ćemo Vam poslati skicu tehničkog rješenja prije same ponude. Tako možemo zajednički doći do najboljeg konstruktivnog i estetskog rješenja za Vaš krov! Probajte predvidjeti i mogućnost naknadnog ostakljivanja Vaše nadstrešnice, mi nudimo vrlo kvalitetne sisteme.

Ostakljivanja bez okvira za koje ne treba legalizacija!!

Za upite i varijante izvođenja pošaljite na e-mail info@program-plan.hr ili nazovite na broj 091/ 66 41 169 (Hrvoje Vlaić)

Vjerujemo da ćemo ZAJEDNO naći ono što želite.

Fotogalerija (18)

PROGRAM-PLAN d.o.o.
PROGRAM-PLAN d.o.o.
Internet adresa

Izrada, dostava i montaža na području cijele Hrvatske.
{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi