Novost iz Armala: KOMPAKTNA DIZAJNERSKA MINIJATURA PICCOLO


Armal ima novu dizajnersku minijaturu koja stane u svaku kupaonicu – ormarić s umivaonikom Piccolo. U samoborskoj tvrtki Nord Produkt osmislili su ovaj kompaktni model koji se lako uklapa u svaki prostor, elegantnog je izgleda, a tlocrtna površina iznosi samo 25x45 centimetara. Uz Piccolo se izvrsno kombinira i nova kolekcija Armal slavina – Tamaris, koja dolazi uz 10 godina jamstva.

Tako Piccolo da stane u svaku kupaonicu

Ideja iz koje se rodio ovaj dizajnerski ormarić je kronična nestašica prostora. I ona je prisutna u većini domova i ostalih smještajnih prostora.  Vodeći se tom idejom kreiran je Piccolo – mali viseći ormarić za kupaonicu i/ili toalet. Ovaj novitet iz obitelji Armal dizajniran je u pet modela, a posebno se ističu modeli s reljefnim frontama u obliku saća. K tomu, Piccolo može imati i metalne noge (antracit boje) za one sklone industrijskom dizajnu.

Standardna linija izrađena je od iverala, a dolazi u dva dekora: bijela sjaj ili hrast. Premium linija pak ima atraktivnu reljefnu frontu (3D), dolazi u sivoj i bijeloj boji s mat & silky touch efektom, a ormarići su izrađeni od kvalitetnog MDF materijala otpornog na grebanje i otiske prstiju. Kako bi se dodatno uštedjelo na prostoru, ali i sačuvao čisti, profinjeni dizajn, ormarići nemaju ručkice za otvaranje. To je riješeno tzv. push-to-open sistemom otvaranja, koji je kod kupaca sve popularniji.

Iako Piccolo može u svaku kupaonicu, najbolju primjenu će imati upravo u onima manjih dimenzija. To što je prostor ograničen, ne znači da kupaonica treba biti neatraktivna ili dosadna. Piccolo osigurava izvrsnu kvalitetu i moderan izgled, a Nord Produkt nudi i tri ogledala iz vlastite proizvodnje, koji imaju odgovarajuće dekore uz svaki model Piccola.

Armal slavina Tamaris – poznata kvaliteta u elegantnom dizajnu

Uz Piccolo se izvrsno kombiniraju i Armal slavine iz proizvodnje Nord Produkta. Slavina se ne kupuje svaki dan. Ona mora biti pouzdana, kvalitetna i dobrog dizajna. U novu kolekciju slavina Tamaris ugrađeni su keramička kartuša i perlator najjačih svjetskih proizvođača. Elegantna ručica koja se dizajnom uklapa u svaki stil i čini slavinu bezvremenskom, za bezgraničnu inspiraciju prilikom uređenja kupaonice.

Pogledajte galeriju!

Fotogalerija (6)

NORD PRODUKT d.o.o.
NORD PRODUKT d.o.o.
Internet adresa

Društvene mreže

Popis maloprodajnih mjesta možete potražiti na www.obnovikupaonicu.hr
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi