Novi broj časopisa MAPEI SVIJET (br. 50) 2022.


Pred vama je 50. broj Mapei Svijeta! U proljeće 2005. kada smo izdali prvi broj u Hrvatskoj, naši kolege u matičnoj tvrtki iza sebe su imali 15 godina iskustva i 70 objavljenih brojeva časopisa Realtà Mapei na talijanskom te 15 izdanja na engleskom jeziku. Inspirirao nas je put kojim je prošla ekipa iz Milana te smo i sami odlučili napraviti iskorak na našem tržištu. Danas, sedamnaest godina kasnije, možemo reći da smo u tome uspjeli!
 
Pedeseti broj Mapei svijet donosi osvrt na nesumnjivo najvažniji poslovni i gospodarstveni događaj s kraja prethodne i početka ove godine – Expo u Dubaiju, kojem je Mapei doprinio svojim rješenjima na izgradnji čak 55 nacionalnih paviljona. Svoja iskustva i znanja tako otvoreno dijelimo i kroz brojne reference u zemlji i svijetu, koje također otkrivaju naš pristup struci. Zato s posebnim ponosom u ovom broju predstavljamo priču o obnovi vukovarskog vodotornja, simbola Domovinskog rata. Reference poput ove ohrabruju nas i potiču da idemo dalje.
 
 
Ne propustite novi broj!
 
Želite čitati Mapei Svijet u tiskanom izdanju? Unesite svoje podatke u formu i dostavljat ćemo vam svako novo izdanje na danu adresu.
MAPEI CROATIA d.o.o.
MAPEI CROATIA d.o.o.
Internet adresa

Društvene mreže

Prodaja i tehnička podrška na području Zagreba i Zagrebačke županije.
{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi