Nove Vaillant dizalice topline na CNN-u


Svjetskoj javnosti predstavljene nove Vaillant dizalice topline aroTHERM plus kao ekološki prihvatljivo rješenje.

Prilagodba klimatskim promjenama ključni su izazovi 21. stoljeća. U središtu gorućih izazova je pitanje energije i budućnost energetskog sektora te kako ublažiti neželjene klimatske promjene i smanjiti CO2 otisak. Pritom je neophodno osvijestiti važnost korištenja prirodnih izvora energije za grijanje, hlađenje i opskrbe tople vode.

Kroz televizijsku emisiju „Globalni energetski izazovi" CNN redovito izvještava o ključnim izazovima i klimatskim promjenama 21. stoljeća s fokusom na izazove rastuće potražnje za energijom i smanjenje emisije CO2.

CNN je prepoznao tvrtku Vaillant kao ekološkog partnera koja je razvila novu energetski učinkovitu dizalicu topline aroTHERM plus koja koristi ekološki prihvatljivo, prirodno rashladno sredstvo R290 čime je smanjen CO2 otisak do 700 puta u odnosu na do sada korištena rashladna sredstva.

Ova televizijska emisija popularna je u svijetu te doseže 384 milijuna kućanstava u preko 200 zemalja. Prilog o Vaillant energetskim učinkovitim dizalicama topline aroTHERM plus pogledajte OVDJE.

Više o novim Vaillant dizalicama topline aroTHERM plus:
Nova dizalica topline zrak-voda aroTHERM plus izrađena je u monoblok verziji što znači da je krug hlađenja u potpunosti unutar vanjske jedinice sustava grijanja. Vaillant je u dizalicama topline aroTHERM Monoblock i Split upotrebljavao rashladno sredstvo R410a, dok se u novoj, šestoj generaciji dizalica topline aroTHERM plus koristi ekološki prihvatljivo, prirodno rashladno sredstvo R290.

Glavne prednosti nove Vaillant aroTHERM plus dizalice topline:

  • Ekološko prihvatljivo, prirodno rashladno sredstvo R290
  • Grijanje, hlađenje te priprema PTV-a u jednoj jedinici,
  • Inverterska kompresorska tehnologija,
  • Integrirana visokoučinkovita cirkulacijska crpka,
  • Razred energetske učinkovitosti na grijanju A+++
VAILLANT d.o.o.
VAILLANT d.o.o.
Internet adresa

Društvene mreže

Maloprodajna distribucija proizvoda putem partnera u cijeloj Hrvatskoj (Žepoh - 01/ 65 52 113; Petrokov - 01/ 23 55 333)
{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi