Nova web stranica tvrtke Doka Hrvatska


Tvrtka Doka Hrvatska sa zadovoljstvom obavještava sve svoje poslovne partnere da je od kolovoza 2014. aktivna nova Dokina web stranica na hrvatskom jeziku. Nova redizajnirana web stranica omogućava Vam pristup informacijama o proizvodima i uslugama tvrtke Doka na jednom mjestu, na adresi www.doka.hr – u novom, modernom izdanju, uz još veću preglednost, bržu pretragu i još bolje korisničko iskustvo na internetu.

Tvrtka Doka Hrvatska d.o.o. kao jedna od vodećih tvrtki u području oplatnih sustava na teritoriju Hrvatske i Bosne i Hercegovine ide ukorak sa svjetskim standardima i u području web dizajna. Uživajte u inovacijama!

O poduzeću:

Doka je jedno od vodećih svjetskih poduzeća u razvoju, proizvodnji i prodaji oplatne tehnike za sva područja gradnje. Uz vrhunske oplatne sustave, Doka također nudi usluge stručnog konzaltinga i planiranja oplate. S više od 160 prodajnih i logističkih sjedišta u preko 70 zemalja svijeta, Doka Grupa posjeduje učinkovitu prodajnu mrežu i garantira time maksimalnu profesionalnost, brzu raspoloživost materijala i usluga uz stručnu tehničku podršku. Doka je član Umdasch Grupe i zapošljava preko 6000 djelatnika diljem svijeta.

Izvor: DOKA HRVATSKA d.o.o.

DOKA HRVATSKA d.o.o.
DOKA HRVATSKA d.o.o.
Internet adresa

Društvene mreže

Djelujemo na području cijele Hrvatske i BiH preko predstavništva u Hrvatskoj.
{{ errors . name[0] }}
{{ errors . email[0] }}
{{ errors . location[0] }}
{{ errors . phone[0] }}
{{ errors . message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi