Najiščekivaniji i najnagrađivaniji program stipendiranja u Hrvatskoj ponovo otvoren


Je li plava boja vaše latice? naziv je natječaj za prestižne stipendije kojeg ROCKWOOL provodi 15. godinu zaredom

Tvrtka ROCKWOOL Adriatic 15. godinu zaredom raspisala je natječaj za učeničke i studentske stipendije Je li plava boja vaše latice?

Studentska stipendija iznosi 33 tisuća kuna a učenička 12 tisuća kuna. Osim stipendija, stipendistima nudi i plaćenu praksu kao i mogućnost zapošljavanja po završetku školovanja.

Natječaj je otvoren do 7. studenog 2022. godine do 23:59 sati, a prijave kandidati mogu isključivo slati u elektroničkom obliku na email stipendije@rockwool.com

„ROCKWOOL ne samo da svojim proizvodima i rješenjima od kamene vune pozitivno utječe na klimatske promjene, okoliš i društvo, mi i kroz naše programe društveno odgovornog poslovanja ostavljamo pozitivan trag i doprinosimo razvoju društva, pogotovo mladih ljudi. Jedan takav je i ovaj program stipendiranja. Kroz proteklih 14 godina koliko ga provodimo vidjeli smo da smo brojnim dobitnicima stipendija bili značajan faktor u njihovom napretku, i kao osoba i u profesionalnom smislu“ izjavila je Anđelka Toto-Ormuž, voditeljica korporativnih poslova.

ROCKWOOL je kroz 14 generacija do sada stipendirao 119 učenika i studenata.

Udruga eSTUDENT dodijelila je ovom programu 7 zlatnih indeksa u kategoriji najboljih programa stipendiranja studenata u državi.

Više o detaljima natječaja saznajte na našim web stranicama.

ROCKWOOL ADRIATIC d.o.o.
ROCKWOOL ADRIATIC d.o.o.
Internet adresa

Društvene mreže

Dostupnost na području cijele Hrvatske, BiH, Crne Gore, Srbije i Slovenije.
{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi