Moderno stakleno uređenje interijerap{margin-top: -15px;}. Staklene police s inox nosačima

Obiteljska tvrtka Alcon-M izvodi kvalitetne staklarske radove modernog dizajna. Dolaskom nove generacije mladih dizajnera i arhitekata posebno su popularna postala staklena vrata koja se često ugrađuju u uredske i radne prostore. Staklenim vratima zapravo otvaramo novi pogled u unutrašnjost interijera i prostor činimo pitomijim.


Uredska staklena vrata

Ulazna vrata stvaraju prvi i najbitniji dojam kuće za posjetitelje. Dozvolite da vam sugeriramo kombinaciju okvira vrata, panela i ručka za još bolji ukupni dojam. U ponudi imamo paletu različitih modela vrata, redovito u nekoliko boja izvedbe, pa usprkos tome svaka vrata su unikat jer se rade po mjeri i želji klijenta. Vrata ostakljujemo sigurnosnim kaljenim staklom velike čvrstoće. U slučaju loma takvih vrata, kaljeno staklo se rasipava i tako se sprječavaju ozbiljnije ozljede.

Prednosti staklenih vrata:
  • Elegantni inox okovi velike nosivosti;
  • Rukohvati u različitim oblicima;
  • Montažna bravica je u nekoliko varijanti.


Staklena vrata sa dovratnikom

U ponudi imamo više tipova staklenih vrata, ovisno o načinu otvaranja, izboru materijala, kao i samoj namjeni.

Pogledajte ponudu:

Interijeri: staklene pregradne stijene, staklena/alu vrata, klizni sistemi, zidne obloge, ograde stubišta, tuš kabine, staklene police…


Staklena ograda stepeništa

Staklo za oblaganje zidova, umjesto pločica, najčešće se primjenjuje u kuhinjama između kuhinjskih elemenata. Primjenjuje se, također na zidovima, u kupaonicama kao i u ugostiteljskim, zdravstvenim i drugim poslovnim prostorijama ili kao dekorativni element jednostavan za održavanje.

Kuhinjska staklena obloga

Osnovni razlog zbog kojeg se ljudi odlučuju za ovo rješenje nalazimo u jednostavnom i monolitnom izgledu bez fuga, koji daje lijepi estetski efekt, a lagano se održava.

Pogledajte galeriju…

Fotogalerija (5)

AL CON-M d.o.o.
AL CON-M d.o.o.
Internet adresa

Vršimo montažu na prostoru cijele Hrvatske, Slovenije i Austrije.
{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi