Međunarodni sajam graditeljstva, opremanja i uređenja  - PromoArh


U Poreču će se od 21. do 23. rujna 2022. održati drugi međunarodni sajam graditeljstva, opremanja i uređenja  - PromoArh.

Sajam je svoje prvo izdanje doživio 2019. godine te je od strane posjetitelja i izlagača ocijenjen vrlo uspješnim. Sajam se održao na 2500 m2 unutrašnjeg i 500 m2 vanjskog izložbenog prostora. Na sajmu se predstavilo 70 izlagača koji su zastupali više od 200 svjetski poznatih brendova.

Zainteresiranim posjetiteljima koji žele produktivnije i jednostavnije poslovanje predstavili su se izlagači iz Hrvatske i regije.

Zbog velikog interesa i odličnih povratnih informacija nakon prvog održanog sajma, organizator, tvrtka Studio 053 d.o.o. iz Poreča, koja iskustvo u organizaciji specijaliziranih poslovnih manifestacija gradi još od daleke 1993. godine, odlučila je nastaviti organizirati sajam sa željom i ciljem da PromoArh preraste u mjesto susreta i povezivanja domaćih i inozemnih tvrtki s područja graditeljstva, opremanja i uređenja s postojećim i potencijalnim partnerima i klijentima.

Tijekom sajma održat će se tematske radionice, prezentacije i panel diskusije, a neke od tema o kojima će biti riječ su sljedeće:

1. dan - zelena gradnja (zeleni krovovi, primjeri iz prakse, EU fondovi)

2. dan - montažna gradnja (glamping, kontejner kuće, primjeri iz prakse)

3. dan - BIM (troškovnici, mostovi, sustavi za upravljanje hotela i turističkih naselja, organska gradnja, BuildingSmart Certifikacija)

Stručni edukacijski dio u pripremi je u partnerstvu s tvrtkom Baldini Studio d.o.o. iz Zagreba, a detalji će biti dostupni uskoro.

Pogledajte video - prvo izdanje sajma 2019. godine!

Fotogalerija (10)

STUDIO 053 d.o.o.
STUDIO 053 d.o.o.
Internet adresa

{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi