Mali doprinos za veliku stvar - Svijest o zaštiti okoliša


Svijest o zaštiti okoliša prisutna je među poduzećima, zaposlenicima a i samim pojedincima diljem svijeta. Briga za klimatske promjene i ekološka ravnoteža je na svima nama. Zato sve više tvrtki implementira u svoje poslovanje normu ISO 14001 „Sustav upravljanja okolišem“ kako bi dokazali svoju svijest o zaštiti okoliša svojim kupcima, dobavljačima i trećim stranama. 

 „Nema stvari koja bi bila tako vrijedna poučavanja kao priroda."

Nikola Tesla

Ekološka svijest oduvijek je važan dio korporativne kulture tvrtke Cemix Croatia d.o.o. Činjenica da je naša tvrtka 2021. godine uvela normu ISO 14001 „Sustav upravljanja okolišem“, može se smatrati jasnom potvrdom dosadašnjih napora na području zaštite okoliša. Napravili smo veliki napredak u gospodarenju otpadom, energetskoj učinkovitosti, gospodarenju opasnim materijalima i smanjenju upotrebe uredskog papira. Sve to dokazuje da su tvrtka, naši kupci i naši zaposlenici svjesni obaveza prema okolišu te da ozbiljno shvaćamo svoje odgovornosti.

 „Što će biti sa našom Zemljom i sa svijetom, ovisi o tome kako ćemo koristiti ono što su nam drugi ostavili."

Robert F. Kennedy

CEMIX CROATIA d.o.o.
CEMIX CROATIA d.o.o.
Internet adresa

Društvene mreže

{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi