Lucija, Katja i Domagoj stipendisti Holcima u Hrvatskoj


Holcim već treću godinu za redom nastavlja s programom stipendiranja Ostavi trag, a ove godine stipendije su dodijeljene Domagoju Antiću iz Labina koji trenutno studira u Zagrebu na Rudarsko geološkom naftnom fakultetu, Katiji Grabar iz Buzeta koja studira u Rijeci na Građevinskom fakultetu te Luciji Jakopović iz Lepoglave koja studira na Geotehničkom fakultetu u Varaždinu. Novi stipendisti imat će priliku provesti dva mjeseca na praksi i na taj način steći iskustvo rada u struci, Katja i Domagoj praksu će odraditi u Holcimovoj tvornici cementa u Koromačnu, a Lucija u kamenolomu u Očuri.

"Studentica sam završenog preddiplomskog studija Geotehničkog fakulteta, smjera Inženjerstvo okoliša te ove godine upisujem diplomski studij smjera Geoiženjerstvo okoliša. Na natječaj sam se prijavila s ciljem kako bih stečeno znanje na fakultetu mogla primijeniti u praksi. Očekujem da ću steći iskustvo kroz praksu, koje bi mi bilo neprocjenjivo u daljnjem obrazovanju i napredovanju. Holcim se pokazao kao dobra prilika gdje bih mogla obogatiti svoje znanje krenuvši od miniranja pa do ispitivanja provedenih u laboratoriju što bi mi ujedno i jednog dana prilikom zapošljavanja puno pomoglo.", rekla je Lucija Jakopović.

"Vrlo sam sretna što sam dobila mogućnost postati dio Holcimovog tima kao stipendistica. Od bivših studenata koji su studirali na mojem fakultetu čula sam sve samo pozitivne komentare na jako dobru organiziranost tvrtke, kao i na veliku mogućnost stručnog usavršavanja. Upravo sam se zbog tih razloga i odlučila prijaviti na ovaj natječaj. Veselim se tome što ću steći nekakvo novo iskustvo, upoznati nove ljude, raditi u timu te sva ona znanja sa predmeta odslušanih na fakultetu provesti u nešto praktično što će mi pomoći u daljnjem radu u struci.", rekla je Katja Grabar.

"Prijavio sam se za Holcimovu stipendiju iz razloga da steknem potrebno znanje i iskustvo, od stručnih osoba, koje će mi je jednoga dana biti temelj kako za budući posao tako i za buduće godine školovanja. Također, ovo je savršena prilika da dobijem okvirnu sliku moje struke i kako to zapravo izgleda u praksi. Nadam se da ću jednoga dana biti dio Holcimvog tima, dio jedne od najvećih grupacija u ovome području.", rekao je Domagoj Antić.

Holcimov program stipendiranja studentima omogućava praksu, osobni razvoj i financijsku potporu u visini od 19.200 kn godišnje.

HOLCIM HRVATSKA d.o.o.
HOLCIM HRVATSKA d.o.o.
Internet adresa

Društvene mreže

Dostupnost na području cijele Hrvatske.
{{ errors . name[0] }}
{{ errors . email[0] }}
{{ errors . location[0] }}
{{ errors . phone[0] }}
{{ errors . message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi