LIV tipke za aktiviranje - harmonija boja, oblika i udobnostiHarmonija. Savršen sklad. Nije li to ono čemu svi neprestano težimo? I to na svim razinama: u odnosima, u sebi, u svojem okruženju – kao i u kupaonici…

Tipke za aktiviranje LIV izrađene su od iznimno kvalitetnog i postojanog materijala ASA, zahvaljujući kojemu se bolje suprotstavljaju utjecajima vremena i okruženja. Tako će i nakon dugogodišnje upotrebe sačuvati boju i ostati lijep element u vašoj kupaonici. Izvrsno odgovaraju suvremenim kupaonicama, a u tradicionalne kupaonice unose dodir svježine i mladosti.

Sve tipke nude mogućnost ispiranja velike i male količine vode, čime doprinose štedljivoj i odgovornoj potrošnji pitke vode.


Tipke za aktiviranje Zircon

Tipke za aktiviranje Hi design s ispunama od različitih materijala – staklo, drvo i pleksi-staklo različitih boja – u vašu kupaonicu unose dodir elegancije i visokog dizajna.


Tipke za aktiviranje Beat

Tipke za aktiviranje Trendy sa svojim minimalističkim i dorađenim dizajnom vizualno povezuju cijeli kupaonički ambijent u vrhunski opremljen prostor.


Tipke za aktiviranje Key

Tipke za aktiviranje Standard jednostavnih i čistih linija potpuno odgovaraju ostalim elementima u prostoru kupaonice. Dostupne su u bijeloj, mat kromiranoj i sjajnoj kromiranoj izvedbi.

Tipke se odlikuju iznimnim dizajnom, preciznom izradom i savršeno usklađenim djelovanjem gumba za aktiviranje.

FLUIDMASTER d.o.o.
FLUIDMASTER d.o.o.
Internet adresa

Društvene mreže

Prodaja preko maloprodaje i veleprodaje na području cijele Hrvatske, EU, BIH, Srbije, Makedonije, Crne Gore.
{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi