LINEAL za savršenu izolaciju pasivne kuće


Predstavljamo energetski učinkovite sustave prozora i vrata nove generacije iz Lineal serije dizajnirane u Tehnomarketu.

Maksimalno iskorištenje prednosti aluminija i posebni zahtjevi projektanata i investitora u vezi energetske učinkovitosti objekata zagarantirani su atestom Lineal serije na IFT Rosenheim Institutu u Njemačkoj kao i CE znakom.

Svi LINEAL prozori i vrata dostupni su u više opcija površinske zaštite: eloksirani, plastificirani u bilo koju boju po RAL ton karti ili plastificirani posebnim procesom u drvene dezene.

Unutarnje drvene obloge dostupne su u velikom broju boja i finiša, dok se po posebnom zahtjevu mogu ugraditi različite vrste drveta prema želji kupca (hrast, bukva, jasen…).

Sustav aluminij LINEAL THERM 77

Energetski učinkoviti LINEAL THERM 77 nude opciju korištenja dvoslojnih i troslojnih paketa stakla širine do 55mm, koja pored termo izolacije nude i izuzetnu zaštitu od buke (40dB), što je od posebnog značaja u urbanim sredinama.

LINEAL THERM 77 prozori obezbjeđuju i vrhunsku toplotnu izolaciju. Rezultat dizajnerskih rješenja je nizak koeficijent termo provodljivosti (Uw) od svega 0,96 W/m²K.

Sustav aluminij-Drvo LINEAL W-THERM 104

LINEAL W-THERM 104 predstavlja sam vrh ponude kompanije Tehnomarket, i čine idealnu kombinaciju postojanog i čvrstog aluminija i unutarnje obloge od punog, prirodnog drveta.

Kao i drugi aluminijski prozori iz serije LINEAL, W-THERM 104 prozor projektiran je za korištenje dvoslojnih i troslojnih paketa stakla do 60mm širine, što, uz dodatnu drvenu oblogu u enterijeru, nudi još bolju zvučnu (43dB) i toplotnu izolaciju sa naročito niskim koeficijentom termo-provodljivosti od izuzetnih 0,79 W/m²K, svrstavajući W-THERM 104 u kategoriju prozora pogodnih za ugradnju u pasivne kuće.

TEHNOMARKET d.o.o.
TEHNOMARKET d.o.o.
Internet adresa

Društvene mreže

Dostupnost na području cijele Hrvatske.
{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi