LINEAL sistem - idealna kombinacija aluminija i unutarnje obloge od punog, prirodnog drveta


Tiha noć, topla noć…LINEAL

LINEAL sistem čini idealnu kombinaciju postojanog i čvrstog aluminija i unutarnje obloge od punog, prirodnog drveta.

Lineal W Therm je dizajniran u kombinaciji aluminij-drvo, a zbog svojih naročito niskih koeficijenata termo-provodljivosti od izuzetnih 0,79 W/m²K svrstava se u energetski efikasne sisteme pogodne za ugradnju u pasivne kuće. Ugradnjom ovog sistema može se uštedjeti čak do 40% energije.

Uz pomoć specijalnih, saćastih poliamidnih traka, integriranih sunđerastih ispuna i posebnih centralnih brtvi ovaj sistem nudi još bolju zvučnu izolaciju od nevjerovatnih 43 dB za tihe noći mirnog sna čak i u najbučnijim urbanim zonama.

Drvo s unutrašnje strane daje interijeru luksuzan izgled. Drvene obloge dostupne su u velikom broju boja i finiša, dok se po posebnom zahtjevu mogu ugraditi različite vrste drveta prema želji kupca (hrast, bukva, jasen…).

Lineal sistem prozora i vrata, dizajniran i proizveden u Tehnomarketu atestiran je u prestižnom IFT Rosenheim institutu u Nemačkoj i zaštićen CE znakom. Pored ovog, LINEAL također pokriva još pet grupa sistema, kako bi se zadovoljile različite potrebe kupaca i kompanija.

TEHNOMARKET d.o.o.
TEHNOMARKET d.o.o.
Internet adresa

Društvene mreže

Dostupnost na području cijele Hrvatske.
{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi