Lineal serija prozora i vrata za ugodan boravak u Vašem domuConcord Street , New York , USA

Konstantna buka automobila i udisanje štetnog CO2 ukoliko živite ili radite u gradu svakodnevnica su modernog doba. Dopustite sebi da se barem ujutro probudite u tišini, a da pri tome nije važno je li vani gužva, -10 °C ili + 35 °C.

Lineal serija energetski efikasnih prozora i vrata dizajnirana je da osigura zdrav, tih i ugodan boravak u vašem domu.

Temperaturne razlike izmedju vanjskog i unutrašnjeg prostora svedene su na minimum uslijed izuzetno niske toplinske provodljivosti od 0,79 W/m²K, što ovaj sistem čini pogodnim za ugradnje čak i u pasivne kuće.

Specijalnim poliamidnim trakama i saćastim ispunama između profila postignuta je maximalna ušteda energije do 40%, dok je troslojnim staklom reducirana provodljivost CO2 u vaš prostor.

U ponudi su prozori i vrata iskljucivo od 100% reciklabirnog aluminija kao LIENAL THERM 77 ili aluminija s vanjske i prirodnog drveta s unutrašnje strane kao LINEAL W THERM 104.

Postojeća energetski efikasna serija prozora i vrata LINEAL unapređena je novom varijacijom sistema, BLOCK, koja nudi opciju skrivenog krila kao odgovor na zahtjeve svedenog modernog dizajna.


Concord Street , New York , USA

U ovom slučaju vizualna razlika između fiksnih i otvorivih polja ne postoji pa se time omogućuje minimalistički izgled prozorskih elemenata. Opcija skrivenog krila primjenjiva je na aluminijskim sistemima Lineal Plus 62, Therm 62 i Therm 77.

Pored dizajna i termičke performanse najpopularnijeg Lineal sistema Therm 62 su poboljšane posebnim ispunama. Kao rezultat koeficijent energetske efikasnosti proizvoda povišen je još više na Uw= 1,1 W/(m²K).

TEHNOMARKET d.o.o.
TEHNOMARKET d.o.o.
Internet adresa

Društvene mreže

Dostupnost na području cijele Hrvatske.
{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi