LARSON® paneli – idealno rješenje za različite zahtjeve moderne arhitekture


VIP Terminal Zračna Luka Dubrovnik

LARSON® paneli – idealno rješenje za različite zahtjeve moderne arhitekture

Aluminijski kompozitni panel brenda Larson je proizvod izuzetne kvalitete izrađen prema najsuvremenijim standardima. Sastoji se od nekoliko slojeva, čvrsto povezanih u proizvodnji tehnologijom kontinuirane koekstruzije:

  • bojeni ili na poseban način tretirani metalni lim – najčešće aluminijski, ali može biti i od nerđajućeg čelika, bakra, mesinga ili cinka, čije je lice obavezno zaštićeno folijom
  • ispuna (Larson ® PE ima ispunu od primarnog polietilena ili Larson ® FR čija je ispuna mineralnog porijekla i zadovoljava klasu negorivosti B-s1, d0 prema europskom normativu EN13501)
  • zaštitom tretirani metalni lim kako bi se spriječila pojava korozije uslijed neadekvatne eksploatacije.

Ovaj proizvod je rado prihvaćen, kako kod arhitekata, dizajnera i investitora, tako i kod izvođača fasada zbog svoje atraktivnosti i jednostavnosti obrade i ugradnje i predstavlja odlično rješenje za najkompleksnije zahtjeve moderne arhitekture.

Proizvodi se u debljinama 3, 4 i 6 mm sa limovima od 0,5 mm, standardnih širina 1000, 1250 i 1500 mm i u standardnim dužinama od 2000 – 8000 mm.

Proizvode se sa PVDF, Lumiflon, HQPE tehnologijom boje, što za posljedicu ima izuzetno visok stupanj UV-otpornosti i time garantira dugotrajnost u vanjskim uvjetima, dok se paneli sa tehnologijom boje PE (polyester) najčešće primjenjuju u interijeru.

VIP Terminal Zračna Luka Dubrovnik

TEHNOMARKET d.o.o.
TEHNOMARKET d.o.o.
Internet adresa

Društvene mreže

Dostupnost na području cijele Hrvatske.
{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi