Kvaliteta Casa Fan ventilatora


Posljednjih godina u Europi stropni ventilatori postaju sve važniji zbog naše umjerene klime koja postaje sve toplija. Oni su postali sredstvo za osiguravanje ugodnog životnog i radnog okruženja. Poboljšavaju unutarnju klimu, sprječavaju "ustajali zrak" stvaranjem svježeg povjetarca i, što je najvažnije u ovim vremenima visokih troškova energije, štede troškove grijanja.

Casa Fan tvrtka donosi vam katalog u kojem su pokušali prenijeti na vas iskustvo stečeno u proteklih 30 godina na lako razumljiv način.

Uzmite svoje vrijeme pri odabiru modela ventilatora jer, osim oblika i boje, postoje i drugi važni čimbenici koji će učiniti da se stropni ventilator u vašem domu ili uredu prilagodi dizajnu ali i bude sto posto upotrebljiv i učinkovit. Ubrzo ćete pronaći pravi model za svaki ukus i primjenu. Ako imate bilo kakvih pitanja, obratite se prodavaču.

Prilikom odabira proizvoda obratite pažnju na njegovu kvalitetu. Počnite s ravnotežom ventilatora i ravnomjernošću brzine, zatim svojim stilom i izradom – a sve to jamstvo je vašeg zadovoljstva. Odluka da se ide za jeftinim uređajem često se ispostavi da je skuplja nego za ventilator u kojem cijena održava njegovu kvalitetu i umješnost.

Na primjer, svi naši stropni ventilatori imaju termičku zaštitu od preopterećenja, za razliku od većine drugih modela. To isključuje motor ako se pregrijava zbog vanjskih učinaka i spriječava njegovo izgaranje.

Nakon što se ohladi, motor se ponovno pokreće. Ako je ventilator u našem katalogu, možete biti sigurni da je izrađen po najvišim standardima.

Za razliku od mnogih proizvođača proizvoda na tržištu, svi naši proizvodi namijenjeni su dugotrajnom korištenju. U vrijeme povećanja troškova energije mi, kao vodeći trgovac u sektoru maloprodaje, koristimo i stvaramo učinkovite tehnike uštede energije.

Novi "Eko" modeli, koji troše samo između 23 i 31 watt, imaju isti kapacitet za protok zraka i djelotvoran raspon kao i konvencionalni stropni ventilator koji koristi 70 watta, a ima samo trećinu potrošnje!

Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi