Krups Intuition Preference EA8738 potpuno automatizirani espreso aparat - tajna savršenog espresa


Detalji čine razliku s Krupsovim potpuno automatiziranim espreso aparatom Intuition Preference

Pametne tehnologije u modernom dizajnu - Krups Intuition Preference potpuno automatizirani espreso aparat nudi vam neusporedivo iskustvo uživanja u kavi. Uživajte u širokoj paleti napitaka od kave u udobnosti vašeg doma.

Vjerujte svojoj intuiciji

KRUPS je cijelo vrijeme mislio na spoznaju prednosti novog aparata za kavu. Od intuitivnog vođenja kroz pojednostavljeno i personalizirano korištenje, pa sve do savršene kave koju volite piti – šalicu za šalicom. Upravljačko sučelje kao ono kod pametnog telefona, s ogromnim zaslonom osjetljivim na dodir, sadrži napredne postavke personalizacije kao i intuitivne indikatore u boji - sve u pametnom, praktičnom dizajnu. Sve što preostaje je povjeriti se svojoj intuiciji! KRUPS intuitivni svjetlosni pokazatelji čine svakodnevnu uporabu bez napora: crvena upozorenja vode vas kroz rukovanje i održavanje, dok prilagodljiva obojena svjetla olakšavaju vaš doživljaj - za brzu i intuitivnu navigaciju.

Uvijek savršeno

Krups  Intuition Preference potpuno automatizirani espreso aparat je opremljen patentiranom Quattro Force tehnologijom koja optimizira svaki ključni korak u procesu pripreme espresa, od mljevenja i sabijanja do perkolacije i cijeđenja. Osim toga, metalni mlinac za kavu možete podesiti za grubo ili fino mljevenje te tako brzo odabrati željeni intenzitet kave.

Personalizirano iskustvo

Aparat ima mogućnost personalizacije za dva korisnika zahvaljujući postavkama za pojednostavljeno, personalizirano korištenje: može se odabrati boju svjetla, vrstu prikaza i svjetlinu, pa čak i postaviti odabir naprednih napitaka kako bi uvijek bili na dohvat ruke.

Kava i mliječni napitci

Aparat nudi 11 personaliziranih napitaka, kao i integrirani OTC sustav, za ukusni cappuccino, latte macchiato i još mnogo toga - sve sa savršenom pjenom.

Uvijek čisto

Provedite manje vremena brinući o čišćenju i više uživajući u savršenoj kavi uz KRUPS sustav automatskog čišćenja. Taj se sustav temelji na integriranoj, zatvorenoj, infuzijskoj komori koja ne zahtijeva ručno uklanjanje kako bi se očistila.

Postanite pravi barista i personalizirajte svoju kavu upravo onako kakvu je volite piti. Krups Intuition Preference espreso aparati proizvode se u Francuskoj.

Draga, vrijeme je za kavu! 

RECEPT za Tiramisu irsku kavu za 4 osobe

Sastojci:

  • 4 žumanjka + 6 bjelanjaka 80 g šećera u prahu
  • 500 g mascarponea
  • 2 espressa
  • 20 ml viskija 8 piškota

Ulijte espresso i pustite da se ohladi.

  • +50 g mliječnog karamela (dulce de leche)
  • 3 jabuke
  • 30 g maslaca
  • 80 g sitnog kristalnog šećera 1 žlica gorkog kakao praha

Vrijeme potrebno za pripremu: 20 min.

U posudi za miješanje istucite žumanjke sa šećerom u prahu dok ne postanu svijetli i kremasti. Dodajte mascarpone. Istucite bjelanjke u čvrsti snijeg. Pažljivo umiješajte snijeg od bjelanjaka u smjesu s mascarponeom.

Ohlađenom espressu dodajte viski. Ogulite jabuke. Izrežite ih na male kockice i kuhajte u tavi s maslacem i šećerom oko 5 minuta.

Na dno svake čaše stavite žlicu mliječnog karamela. Umočite piškote u kavu i obložite dno čaša. Napunite čaše tako da naizmjence dodajete sloj kreme od mascarponea i sloj karameliziranih jabuka, a na vrh stavite sloj šlaga. Pospite gorkim kakao prahom i odložite u hladnjak. Ako možete, pripremite tiramisu 24 sata unaprijed.

Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi