Koliko vrijedi Vaše zdravlje?


Kao uspješna poslovna osoba, vjerojatno ste već svjesni da višesatno sjedenje na radnom mjestu ne čini dobro vašem zdravlju i zdravlju vaših zaposlenika. Neprirodan je to položaj tijela jer smo "dizajnirani" za uspravno stajanje i hodanje. Sjedenje na neadekvatnom stolcu ili za neprikladnim stolom može ozbiljno utjecati ne samo na zdravlje, nego i na radne rezultate.

Ako više ne želite da se vi ili vaši zaposlenici žalite na bolove u vratu, leđima, potkoljenici, koljenima, pa čak i stopalima, razmislite o jednostavnom rješenju: promjenite stol i/ili stolicu. Vjerovali ili ne, sva ta bol nastaje zbog nekvalitetnih i neprimjerenih uredskih stolica i stolova. Prema medicinskim istraživanjima, zbog bolova u kralježnici na bolovanje odlazi čak 10% djelatnika, a razlog tomu često je upravo nepravilno sjednje. Zato se danas odabiru uredskog namještaja pridaje sve više više pažnje, a uz dizajn sve važnija je i ergonomija.

Kvalitetan uredski prostor temelj je uspješnog poslovanja

Kako se često kaže da odjeća čini čovjeka, tako se često spominje i da poslovni prostor čini tvrtku. Kvalitetno uređeni poslovni prostor ne samo da olakšava poslovanje te podiže raspoloženje i motivaciju zaposlenika, već utječe i na "prvi dojam" o tvrtki. Ne zaboravite na nepisano pravilo o uređenju interijera poslovnih prostora, a to je da ured treba predstavljati tvrtku i ono čime se ona bavi. To znači da bi ured trebao biti uređen tako da izražava kreativnost i originalnost, na temelju koje će klijenti već na " prvi pogled" o vama dobiti pravi dojam.

Najviše je potrebno posvetiti se radnom stolu i uredskoj stolici.

Radni stol i stolica moraju biti od kvalitetnog materijala, prilagođeni dimenzijama tijela i fleksibilni, odnosno prilagodljivi tako da svaka osoba može podesiti svoje radno okruženje specifičnim kretnjama tijela i zadacima koje dnevno obavlja.

Kvalitetna radna stolica je potpuno podesiva i dimenzijama prilagođen krajnjem korisniku. Nažalost, mnoge tvrtke najčešće štede na radnim stolicama koje su iznimno važan segment uređenja i ključni faktor zdravlja zaposlenika. Ne idite tim stopama već upoznajte našu ponudu i nađite idealu uredsku stolicu za vas!

Bez obzira tražite li stol, ladičar, ormar ili neki drugi element za vaš ured, mi vam nudimo ne samo tipski industrijski namještaj, nego i visokokvalitetne komponente renomiranih proizvođača i izradu namještaja po mjeri te prema vašim željama i potrebama.

Uz to, ovlašteni smo partneri za distribuciju vrhunskih svjetskih brendova koji u svojoj ponudi nude ekskluzivni asortiman za sjedenje: Herman Miller, Knoll, Dauphin, Trend Office, Züco i Nowy Styl. Ponosno ističemo da smo ekskluzivni partner za distribuciju Herman Miller asortimana u RH, prestižnog svjetskog brenda u segmentu ergonomskih i dizajnerskih stolaca i namještaja. Uostalom, tko još nije čuo za kultni Aeron, Herman Miller’s Aeron, najbolji stolac na svijetu proteklih 20-ak godina?

LAURUS NET d.o.o.
LAURUS NET d.o.o.
Internet adresa

Društvene mreže

Osiguravamo dostavu na području cijele Hrvatske.
{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi