Zima samo što nije stigla i kao proizvođači grijanja na struju sa dugogodišnjim iskustvom želimo Vas podsjetiti na naše usluge:

  • Ugradnja centralnog grijanja bez bojlera i cijevi s bežičnim povezivanjem. Klasični radijatori od Lipovica članaka uz jamstvo 20 godina na članke i 3 godine na električni dio.
  • Preinaka postojećih radijatora ukoliko niste zadovoljni sa sadašnjim sustavom.

  • Bežični sobni digitalni termostat koji povezuje sve radijatore u jedinstveni sustav ima opciju sedmodnevnog podešavanja s više modula u danu
  • Mogućnost odabira radijatora u različitim bojama /obrada plastifikacijom/
  • Mogućnost aktivacije grijanja putem mobitela

Upravo s načinom grijanja putem sobnog digitalnog sedmodnevnog termostata su moguće uštede jer radijatori ne griju nepotrebno prostor kada ne boravite u njemu već održavaju toplinu i prije Vašeg dolaska temperatura prostora se pojačava prema Vašoj potrebi tj. prethodno zadanoj temperaturi na termostatu.

Zasigurno nije zanemariva ugradnja koja ne zahtijeva velike radove/razvlačenje cijevi, postavljanje bojlera../ i sve isporučuje spremno za rad, a radijatore je potrebno samo objesiti na zid.

Budite slobodni kontaktirati nas te ćemo Vam u najkraćem roku dostaviti preciznu ponudu sa svim potrebnim specifikacijama uz individualan pristup Vašem objektu, stanu ili samo jednoj prostoriji koju treba dogrijati.

O našoj kvaliteti svjedoče naši dugogodišnji korisnici.

Viking d.o.o.
Tel: +385 1 3473 297
E-mail: viking@viking.hr
Web: www.viking.hr
Viking grijanje i riješenje

Fotogalerija (4)

VIKING d.o.o.
VIKING d.o.o.
Internet adresa

Prodaja i ugradnja na području cijele Hrvatske, BiH, Slovenije i Srbije.
{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi