Kako ISOTRACK prijenosne podloge mogu pomoći?


Isotrack prijenosne podloge su idealno rješenje za zaštitu tla, stabilizaciju i privremeni pristup u teškim vremenskim uvjetima. Ove prijenosne podloge proizvode se i koriste specijalno za lake i teške uvjete i omogućavaju hodanje, vožnju i prijevoz materijala i opreme preko mekanog tla te preko neujednačenih ili blatnih uvjeta na tlu bez obzira na vrijeme i lokaciju.

ISOTRACK L

Ova podloga je u mjerama 2,4 × 1,2 metar i teži samo 36 kilograma te se lako i brzo postavlja i povezuje uz držače na podlogama koje lako podignu dva čovjeka. Napravljena je od izdržljivog, čvrstog polietilena visoke gustoće i može koristiti za pružanje privremenih pristupnih puteva ili staza za radnike na gradilištu i lakšu opremu i vozila.

Ključni projekti u upotrebi Isotrack L podloga su različita događanja, izgradnja te pristup parkiralištima ili područjima. Imaju dvije različite vrste površinske vuče za sigurno kretanje vozila i za osoblje ili pješake.

ISOTRACK X

Isotrack X prijenosna podloga, dolazi u mjerama 4 × 2 metra i već dokazuje uspješnost na velikim naftnim i plinskim projektima u Indiji. Može se koristiti na bilo kojem projektu koji zahtijeva siguran pristup za čovjeka ili stroj kako bi se prevladali teški terenski uvjeti.

Stanična jezgra ove podloge pruža izvrsne rezultate tlačne čvrstoće (415 tona po m2) i stabilnost kod preklapanja što osigurava siguran oslonac na podlozi i između preklopljenih podloga.

Povezivanje je jednostavno i brzo koristeći se zaključavanjem 1/8-nom zakreta Four 3 konektora. Svaka stanična jezgra ploče ispunjena je zatvorenim stanicama ekspandirane polietilenske pjene za sprječavanje prodora vode ili zagađenja u slučaju kod pojave teškog oštećenja ili bušenja. Isotrack X podloge mogu se razmiještati koristeći različite uređaje, lance, kuke, vakuumsko podizanje.

ISOTRACK H

Isotrack H serija ekstremno izdržljivih cestovnih prostirki pruža siguran privremeni pristup, radno područje i zaštitu preko mekih i tvrdih površina.

Ključne značajke:
 • podržava težinu vozila i opreme do 150 tona
 • jednostavno i brzo istovarivanje upotrebom opreme za dizanje ili viljuškara
 • brzo i jednostavno instaliranje upotrebom različitih opcija spajanja
 • instalirajte prometnice, radne površine, parkirališta i okretišta
 • IsoTraction® dizajn površine za superiorno prijanjanje
 • sigurno kretanje i pristup za vozila, opremu i ljude
 • prostirke se lagano savijaju s konturama tla – priprema tla nije potrebna
 • spriječite kolotrage i oštećenja – izbjegnite troškove ponovnog postavljanja tla
 • spriječite zastoj vozila i opreme – izbjegavajte kašnjenja kompresijski oblikovan, visokokvalitetni, reciklirani, termoplastični materijal otporan na kemikalije i ulje te je UV zaštićen
 • fleksibilna, ali čvrsta i izdržljiva prostirka za dugotrajnu uporabu
 • nizak rizik od krađe u odnosu na aluminijske i čelične prostirke100% moguće reciklirati na kraju životnog vijeka

Zašto koristiti Isotrack podloge za privremene puteve?

U svakom projektu vrijeme je novac, a građevinska vozila i oprema predstavljaju vrijednu imovinu i nitko si ne može priuštiti nemogućnost rada na mekom tlu. Koristeći Isotrack podloge osigurava se siguran pristup osoblja i opreme, smanjuje se rizik od prekida ili vremenskog prekoračenja u provedbi projekta zbog mekanog tla.

Ove prijenosne podloge pružaju sigurne uvjete za rad i u funkciji kao platforme za dizalice, zatim za prijevoz transportnih vozila čime se smanjuju troškovi izgradnje i uklanjanja privremenih puteva i pristupnih cesta, a ujedno se smanjuju troškovi u vremenu izvedbe projekta zbog bržeg kretanja opreme čak i u vrijeme monsuna kada je tlo u potpunosti močvarno.

Isotrack prijenosne podloge su izuzetno izdržljive, lako se upotrebljavaju, imaju dug vijek trajanja i pružaju sigurno i ekonomično rješenje u usporedbi s korištenjem drvenih greda, čelika ili ničega uopće. One također pomažu u zaštiti tla.

Ove su podloge napravljene od najkvalitetnijih materijala koji se u potpunosti mogu reciklirati i pomažu poduzeću u očuvanju zdravlja i sigurnosti i održivosti svojih ciljeva.

TITAN d.o.o.
TITAN d.o.o.
Internet adresa

Društvene mreže

Prodaja na području cijele Hrvatske.
{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi