Izo je Reta akcija i reta akcija i reta za prosinca 2019.


U Reta katalogu za prosinac donosimo korisne savjete kako se najbolje pripremiti za bezbrižnu zimu u toplini svoga doma!

Zima je već na pragu, a unatoč varljivim temperaturama još ne možemo znati kako opaku zimu nam donose predstojeći mjeseci. Iako je došlo do osjetnog zahlađenja to i dalje nije ona prava zima koju svi poznajemo.

Mnogi su već krenuli sa zimskim pripremama ili su marljivo riješili sve potrebne korake kako bi proveli sigurnu zimu u svome domu. Pod sigurnu zimu mislimo na zimu bez neplaniranih popravaka i problema do kojih može doći ako se određene stvari previde ili zanemare. Priprema doma, okućnice, automobila i ostalih elemenata za zimu može vas spasiti od značajnih novčanih izdataka i glavobolje. Provjerite savjete koje donosimo i uživajte u zimskome razdoblju u toplini svoga doma!

U prosincu potražite popuste na: lopate za snijeg, tekućine za zimsko pranje stakla, strugače leda, metlice brisača, gumene tepihe, antifriz, akumulatore, el aparate za zavarivanje, zimske kape i jakne, varilačke hlače, varilačke maske i oprema, kliješta, elektrode i sol za odleđivanje.

Ostanite u toku s najnovijim akcijama i popustima putem naše Facebook stranice Reta d.o.o.

RETA d.o.o.
RETA d.o.o.
Internet adresa

Društvene mreže

Dostupnost na području cijele Hrvatske.
{{ errors . name[0] }}
{{ errors . email[0] }}
{{ errors . location[0] }}
{{ errors . phone[0] }}
{{ errors . message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi