ISH FRANKFURT 2019: TECE predstavio novu PVD završnu obradu površine za tipku vodokotlića i tuš kanalicu


I ove godine TECE je izložio pregršt noviteta i poboljšanja koje je prezentirao na najvećem sajmu u području spoja energije i vode, ISH u Frankfurtu.

Moderne kupaonice sve više se preobražavaju u individualno dizajnirane prostore za opuštanje, a boja se vraća u njih. Da bismo podržali ovaj trend, TECE širi svoju opsežnu paletu površina različitim metalik završnim obradama površine za TECEsquare metalnu tipku vodokotlića i TECEdrainprofile tuš kanalicu.

Ove završne obrade dostupne su u bojama crni krom, crveno zlatna i zlatna, u četkanoj ili poliranoj izvedbi.

Ovaj dodatak kolekciji od jednog proizvođača novi je i nudi još veću pouzdanost u planiranju ujednačenog dizajna kupaonica.

Boje su također prilagođene armaturama marke Hansgrohe/AXOR, što omogućuje usklađeni dizajn boja od školjke i tuša do umivaonika – kupaonica poprima vrlo ekskluzivni izgled.

Dijelovi od nehrđajućeg čelika visoke kvalitete, TECEsquare metal i TECEdrainprofile završno su obrađeni PVD tehnologijom (fizikalno taloženje u parnoj fazi).

Površine završno obrađene PVD tehnologijom posebno su trajne i otporne na ogrebotine, te jamče izuzetnu kvalitetu i sjaj boje.

TECE nadograđuje svoju dizajnersku stručnost ovim dodatkom kolekciji; paleta proizvoda svjesno se usredotočuje na standardne površine dostupne na tržištu. Tipke vodokotlića imamo i na skladištu, što osigurava izuzetno kratko vrijeme isporuke.

TECEsquare metalna tipka vodokotlića i TECEdrainprofile tuš kanalica bit će dostupni sa završno obrađenim površinama u drugoj polovici 2019.

Pogledajte čitavu ponudu tvrtke TECE!

TECE d.o.o.
TECE d.o.o.
Internet adresa

Dostupnost u svim većim trgovinama građevinskog materijala. Djelujemo i na području BiH, Crne Gore, Slovenije i Srbije.
{{ errors . name[0] }}
{{ errors . email[0] }}
{{ errors . location[0] }}
{{ errors . phone[0] }}
{{ errors . message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan!

Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi