ISH 2021: GROHE otkazuje sudjelovanje zbog zdravstvenih i sigurnosnih razloga


Zbog trenutne situacije povezane s koronavirusom (COVID-19), organiziranje velikih događanja ili sudjelovanje na istim predstavlja neprihvatljiv rizik.

  • GROHE neće sudjelovati dogodine na ISH 2021
  • Najveći prioritet su zdravlje i sigurnost: zaposlenika, klijenata i svih prisutnih
  • Sudjelovanja na drugim sajmovima u EMENA regiji su pod razmatranjem

Düsseldorf, 13. srpnja 2020. – Nakon internih konzultacija GROHE je donio odluku da otkazuje sudjelovanje sljedeće godine na sajmu ISH 2021. Tri su glavna razloga za ovu tešku odluku: kao globalni brend i dio LIXIL-a, najvažnije su korporativne vrijednosti: poštovanje i učiniti pravu stvar. Nastavno na mjere i napore tijekom pandemije da bi zaštitili zaposlenike, poslovne partnere i kupce strogim higijenskim i sigurnosnim mjerama, zaštita i zdravlje ostaju prvi prioritet za GROHE: za zaposlenike, kupce i sve uključene u ISH.

Nadalje, zbog nestabilne situacije vezano za COVID-19 u Njemačkoj, a posebice u ostatku Europe, velika događanja su nepredvidljiv i neprihvatljiv rizik. Za koncept higijenske zaštite predložen od strane ISH-a smatramo da nije prihvatljiv i dostatan za nas.

Jonas Brennwald, CEO LIXIL EMENA i Co-CEO Grohe AG tumači: "Sa velikim žaljenjem moramo otkazati naše sudjelovanje na trgovačkom sajmu ISH 2021 zakazanom za ožujak 2021. Naši kupci i poslovni partneri očekuju od nas jedinstveno iskustvo sa fantastičnim inovacijama te osobni kontakt sa nama i podršku tijekom sajma. Smatramo da u danim okolnostima nije moguće to ostvariti na način uobičajen za taj tip sajma."

"Žalimo što nije bilo sluha i volje da se ISH odgodi", dodaje Thomas Fuhr, COO Fittings LIXIL International i Co-CEO Grohe AG. "Jedna od naših korporativnih vrijednosti je i činiti pravu stvar. Uvjereni smo da u ovoj situaciji naše otkazivanje sudjelovanja je jedina ispravna stvar koja osigurava zdravlje i sigurnost sviju." Slijedom ove odluke, GROHE će također razmotriti sudjelovanje na ostalim trgovačkim sajmovima u EMENA regiji. Daljnje informacije će biti objavljene regionalno.

Unatoč svemu, GROHE želi stvarati jedinstveno korisničko iskustvo Brenda za poslovne partnere i medije u slijedećoj godini i trenutno radi na alternativnom konceptu kako to ostvariti. Način kako će brend predstaviti inovacije bit će pravodobno objavljen.

Pratite nas na platformama društvenih mreža: Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn i YouTube.

GROHE ADRIA d.o.o.
GROHE ADRIA d.o.o.
Internet adresa

Društvene mreže

Prodaja putem distributera GROHE AG (predstavništvo Grohe Adria) na području cijele Hrvatske, Slovenije, Bosne i Hercegovine, Srbije, Crne Gore, Makedonije, Albanije, Kosova.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi