iCOR osvaja nagradu German Innovation Award 2020


iCOR osvaja nagradu „Innovation Award 2020" kao pobjednik u kategoriji „Izvrsnost u B2B poslovanju – gradnja i elementi" za izvanredne inovacije. Ovo je priznanje ujedno i potvrda poduzeću Deceuninck da je s iCOR-om, prvom univerzalnom platformom za profile prozora i vrata, označio prekretnicu u tehnologiji profila prozora.

S nagradom Innovation Award 2020 „Vijeće za dizajn" dodjeljuje priznanje prvoj univerzalnoj platformi za profile prozora i vrata.

Zahvaljujući svojem rafiniranom dizajnu jezgra iCOR osigurava mogućnost kombinacije vrsta profila različitih dubina ugradnje s bilo kojom serijom krila.

Bez obzira na to radi li se o elegantnom ili minimalističkom dizajnu, prozorima s okvirom i krilom u istoj ravnini ili prozorima s okvirom i krilom u zamaknutim ravninama, novogradnji ili sanaciji: iCOR dopušta sve varijante.

Ovo je priznanje ujedno i potvrda poduzeću Deceuninck da je s iCOR-om, prvom univerzalnom platformom za profile prozora i vrata, označio prekretnicu u tehnologiji profila prozora.


slika 1. „German Innovation Award" za iCOR – prvi univerzalni modularni sustav sa zajedničkim spojem za najrazličitije profile prozora i vrata

Modularna platforma iCOR prvi put je upotrijebljena u Deceuninckovom sustavu profila Elegant, profilu s revolucionarnim minimalističkim dizajnom koji je već osvojio nagrade German Design Award 2019 i Red Dot Design Award.

Ušteda vremena, veća fleksibilnost te smanjena kompleksnost u proizvodnji i skladištenju očite su prednosti iCOR-a za proizvođače prozora. iCOR k tomu omogućuje primjenu nove tehnologije staklenih vlakana ThermoFibra koja osigurava veću stabilnost i veći izbor izvedivih veličina te bolju protuprovalnu zaštitu i toplinsku izolaciju prozora.

Tako je moguće realizirati PVC prozore bez čelika koji se mogu reciklirati i koji se odlikuju izuzetnom Uf-vrijednošću do 0,88 W/m2K.


slika 2. Deceunickov sustav profila Elegant, u kojem je po prvi puta upotrijebljena modularna platforma iCOR

Vijeće za dizajn koje je osnovao njemački Bundestag zalaže se za konkurentnost poduzeća kao neovisna institucija koja djeluje na međunarodnoj razini.

German Innovation Award dodjeljuje se proizvodima i rješenjima iz svih branši koja se prije svega ističu svojom orijentiranošću na korisnika i dodanom vrijednošću u odnosu na prethodna rješenja.

Za više informacija Deceuninck možete pratiti na službenoj Facebook stranici.

DECEUNINCK d.o.o.
DECEUNINCK d.o.o.
Internet adresa

Društvene mreže

Dostupnost asortimana na području cijele Hrvatske, putem svojih distributivnih partnera.
{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi