HL53 In|Floor – Tako glatko


Na sajmu Aqua Therm Wien 2016 predstavljena je nova tuš kanalica HL53 In|Floor koja je napravila iskorak u dizajnu i tehnologiji u kategoriji podoravnih tuševa. Ovim vrhuncem razvoja proizvoda tvrtka HL Hutterer & Lechner kao lider u kvaliteti kreće u osvajanje tržišta. HL53 postavlja nove standarde za ugradnju i čišćenje.

Kontaktirajte nas na telefone g. Vjeko Zlački; 098/ 35 26 66; g. Krešimir Bogadi; 099/ 31 46 587 i dogovorite stručnu prezentaciju u našem izložbenom prostoru na adresi Selska 90b u Zagrebu.

Inovativna plitka tuš kanalica

HL53 In|Floor kombinira eleganciju s inovativnom tehnikom odvodnje i jednostavnom ugradnjom. Vidljivi dio uskog poklopca od nehrđajućeg čelika: visoko kvalitetna završna obrada, integrirana gornja površina sa blagim padom za savršenu odvodnju, diskretan uljevni otvor u sredini. Čista estetika. Odljev ispod poklopca sa inovativnom opremom kako bi se osigurala ugradnja u podnu konstrukciju i vodonepropusnost.

Posebna elegancija

Plemeniti vidljivi dio HL53 In|Floor tuš kanalice je estetski vrhunac u podoravnim tuševima. Poklopac je opcionalno dostupan u varijanti poliranog nehrđajućeg čelika ili sa matiranom završnom obradom. Gornja površina sa blagim padom u svim smjerovima pokazuje najvišu preciznost izrade. HL53 In|Floor se ugrađuje u ravnini s pločicama, prilagodljiv je po dužini, čime se savršeno uklapa u izgled prostora tuša. Skladan izgled ispunjava najsofisticiranije zahtjeve po pitanju dizajna kupaonice.

Olakšano čišćenje

Dolazimo do prednosti u svakodnevnom životu koje jednako cijene privatna kućanstva, hotelijeri i ostali. Kod HL53 In|Floor kanalice voda se sa gornje površine sa blagim padom usmjerava u centralno postavljeni odvod ispod poklopca. Poklopac tuš kanalice je jednostavan za brisanje i čišćenje, dok se protusmradni sifonski umetak lako vadi i čisti, a po potrebi se može i zamijeniti.

Kontaktirajte nas na telefone g. Vjeko Zlački; 098/ 35 26 66; g. Krešimir Bogadi; 099/ 31 46 587 i dogovorite stručnu prezentaciju u našem izložbenom prostoru na adresi Selska 90b u Zagrebu.

Posebno pogodno za gradilišta

HL53 In|Floor tuš kanalica je jednostavna za ugradnju jer se odvodna cijev može pozicionirati lijevo, desno ili frontalno. Podesivi kuglasti zglob omogućuje lakše spajanje odvodnog tijela na odvodnu cijev. Uz kanalicu se isporučuju nogice za reguliranje visine koje se pričvršćuju na nosivu konstrukciju i čvrsto pozicioniraju kanalicu. U paketu sa kanalicom dolazi odvojeno pakirana brtvena garnitura koja se ugrađuje u kasnijoj fazi, kako se ne bi oštetila ili uprljala u fazi postavljanja estriha.

Posebno sigurna

HL53 In|Floor omogućuje kontinuiranu i sigurnu odvodnju u podoravnom tušu. Poklopac tuš kanalice koji odvodi vodu nalazi se iznad nivoa hidroizolacije. Brtvena garnitura je čvrsto spojena sa već ugrađenim tijelom pomoću klik mehanizma bez nabora i preklapanja kako bi spoj sa hidroizolacijom bio siguran. Niže postavljeno odvodno tijelo estrihom je fiksirano na podnu ploču.

HL53 In|Floor – novitet u kategoriji podoravnih tuševa.

MTO d.o.o.
MTO d.o.o.
Internet adresa

Društvene mreže

Dostupnost asortimana na području cijele Hrvatske.
{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi