Hajdučka bila boja - nova suradnja Samoborke i HNK Hajduk Split


Hajduk je predstavio svog novog poslovnog partnera, tvrtku Samoborka koja se bavi proizvodnjom boja za unutarnje i fasaderske radove.

Ugovor o partnerskoj suradnji potpisan je na dvije godine, a Hajduk će uprihoditi jednu kunu od svake prodane litre boje. Distribucija ovog proizvoda je krenula od ponedjeljka 16.3.2015.

"Želim se zahvaliti ljudima iz Samoborke koji su nas prepoznali kao partnere. Potpisali smo ugovor na dvije godine i očekujemo dobre poslovne rezultate", kazao je Hajdukov predsjednik Marin Brbić.

"Bila boja je u ovoj priči dobila novu dimenziju, nije više samo stilska figura, metafora koja opisuje naš dres. Ovaj proizvod ima širok raspon mogućnosti. Potencijal je ogroman jer se može koristiti od bojanja kuća, restorana, kafića, škola i svih ostalih građevina", dodao je direktor Hajdukov marketinga Aljoša Bašić objašnjavajući da je Samoborka osamnaesti partner iz Co-branding projekta našeg Kluba.

Ono po čemu je poseban ovaj proizvod, naravno uz vrhunsku kvalitetu, jest i činjenica da je tvrtka Samoborka prvi put primijenila tisak izravno na kantu, bez naljepnice što daje posebnu atraktivnost i praktičnost ovoj ambalaži.

Po cijeni ovaj proizvod je smješten u višu srednju kategoriju, tek je nekoliko kuna skuplji od istog proizvoda, ali bez Hajdukovog branda.

Gdje kupiti proizvod Hajdučka bila boja?

Popis trgovina gdje se ovaj vrhunski proizvod može i kupiti.

Imate li dodatnih pitanja, slobodno ih pošaljite na e-mail: samoborka@samoborka.hr

Izvor: HNK Hajduk Split

SAMOBORKA d.d.
SAMOBORKA d.d.
Dostupnost na području cijele Hrvatske. Djelujemo i na području Slovenije.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi