GROHE noviteti i luksuzni elementi za kupaonice i kuhinje na velikom sajmu interijera u Areni Zagreb


U sklopu ovogodišnjeg InDizajn festivala modernog doma koji će se održati u Areni Zagreb, svoje novitete u sanitarnoj industriji predstavit će i GROHE, svjetski sinonim za luksuzna i pametna rješenja za kuhinje i kupaonice.

Zagreb, 23.  rujna 2022.  –  Uređenje doma i nadogradnja vlastitog životnog prostora pravi je užitak, naročito kada se radi o odabiru pravog proizvoda. U oblikovanju životnog stila, GROHE se prilagođava raznim ukusima, a njegova najmodernija ponuda bit će predstavljena na ovotjednom InDizajn sajmu interijera u Areni Zagreb koji traje od 23. do 25. rujna.

Prilagođen individualnim potrebama, GROHE nudi varijante proizvoda za svaku životnu situaciju, vrhunske kvalitete iz raznovrsnih linija u svom najboljem dizajnerskom izdanju. Suvremeni asortiman bit će izložen u sklopu GROHE Perfect match kupaonice unutar koje će posjetitelji moći razgledati Smart Control tuš sisteme koji omogućuje pametno 3 u 1 korištenje: Sensia Arena pametnu WC školjku, Termostate Grotherm 500 i 1000, Eurosmart EnergySaving miješalice te miješalice s LED displayem osjetljivim na dodir.

GROHE Sensia Arena pametna je WC školjka revolucionarna u svijetu po tome što osobnoj higijeni daje sasvim novo značenje. Školjka osigurava potpunu higijenu intimnog područja, a osim toga sama se čisti i održava te je presvučena posebnim antibakterijskim i antifungicidnim premazima. Revolucionarnu ponudu GROHE je razvio i kroz liniju termostata Grotherm 500 i 1000 koji pružaju apsolutni užitak tuširanja bez neugodnih iznenađenja i iznenadnih promjena temperature dok se pri korištenju Eurosmart EnergySaving miješalica štedi energija i pomaže očuvanje dragocjenih prirodnih resursa. Svi GROHE proizvodi jednostavni su i laki za ugradnju, a posjetitelji će osim razgledanja uživo, na sajmu moći dobiti i praktične savjete stručnjaka. Na taj način, olakšano im je odlučivanje oko proizvoda koji će njihov život učiniti ugodnijim kao i razgledanje najsuvremenije tehnologije u svijetu kupaonske opreme.

„Sretni smo što sudjelujemo na InDizajn sajmu modernog doma s našom linijom inovativnih proizvoda koja diljem domova omogućuje cjelovita kupaonska rješenja i prepuštanje osjetilima. Nastojimo gledati u pravcu korisnika koji žele održive proizvode, ali i učinkovitu svakodnevnu primjenu. Zbog toga, prepoznajemo važnost i potrebu biti gost ovog festivala i s drugima podijeliti najsuvremeniju ponudu koja udovoljava svim stilskim i funkcionalnim zahtjevima, a na prvo mjesto stavlja vrijednosti higijene“ – izjavila je Martina Džoja Barišić, generalna direktorica GROHE za tržišta Hrvatske i Slovenije.

Ovogodišnji InDizajn sajam otvara se 23. rujna u Arena Centru u Zagrebu na adresi Vice Vukova 6 s početkom u 10:00 sati i traje svaki dan do 25. rujna do 20:00 sati.

GROHE ADRIA d.o.o.
GROHE ADRIA d.o.o.
Internet adresa

Društvene mreže

Prodaja putem distributera GROHE AG (predstavništvo Grohe Adria) na području cijele Hrvatske, Slovenije, Bosne i Hercegovine, Srbije, Crne Gore, Makedonije, Albanije, Kosova.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi