Grad Pula kontinuirano obogaćuje i širi sportske zone


Grad Pula i tvrtka Vojtek Oprema već nekoliko godina ostvaruju kvalitetnu suradnju i vjerujemo da će se ista nastaviti i u narednim razdobljima.

Vojtek oprema (sprave), prvenstveno namijenjena sportsko-rekreativnim zonama na otvorenome u gradu Puli, zastupljena je u većini mjesnih odbora, a takvih je sportskih lokaliteta na području grada iz godine u godinu sve više. Grad Pula se razvija, širi i Gradska uprava kontinuirano ulaže značajna sredstva u infrastrukturu i kapitalne projekte kojima se povećava standarda življenja građana grada Pule. Novim sadržajima obogaćuje se ponuda za građane i doprinosi napretku razvoja. Kao odgovorna Gradska uprava visok društveni standard osiguran je gradskim proračunom koji je stabilan, održiv i omogućuje razvoj u interesu Puljana.

„Razvoj sporta, posebno kod mlađih naraštaja jedna je od ključnih smjernica Grada Pule stoga kontinuirano obogaćujemo i širimo sportske zone potičući naše sugrađane na zdrav načinu života. Vojtek oprema za sada se pokazala kvalitetna i, obzirom da Grad Pula svakodnevno osluškuje potrebe svojih građana a koje predstavljaju smjernice daljnjih ulaganja u sportske zone, vjerujemo da će sprave Vojtek Opreme i dalje doprinositi visokom standardu rekreativnog sporta u Puli" kazao je Giordano Škuflić pročelnik Upravnog odjela za prostorno uređenje, komunalni sustav i imovinu Grada Pule.

U zoni za sport i rekreaciju u naselju Zelenika, u neposrednoj blizini mora, uz igralište za odbojku na pijesku i dječje igralište, 2015. godine postavljeno je sedam sprava Vojtek Opreme te je već sljedeće godine na lokaciji izvršena dopuna s još četiri sprave istog proizvođača. Sprave su postavljene i u zoni sporta na Novoj Verudi, dok je na Valdebeku, u sklopu nedavno izgrađenog multifunkcionalnog igrališta na površini od 10 tisuća kvadrata, u dijelu namijenjenom za fitness postavljeno 7 sprava Vojtek opreme.

Sprave se planiraju postaviti i u sklopu multifunkcionalnog igrališta na Vidikovcu koji je upravo u izgradnji. Oprema se svojim karakteristikama pokazala prikladna i adekvatno se uklopila u prirodna okruženja kao što su šumice – Busoler, Štinjan, Gregovica gdje se sveukupno postavljeno 28 sprava te se novim spravama planiraju i dalje obogaćivati takve vrste lokacija.

Vojtekova sprava SW 4 – Street workout park kao i Paralelne preče nedavno su postavljene i u samom srcu starog grada, unutar zaštićene kulturno-povijesne cjeline, u zoni multifunkcionalnog igrališta u Držićevoj ulici, kojeg redovito koriste rekreativci, Osnovna škola Centar i Sportsko-rekreativno društvo Stari Grad.

Uživajte u savršeno osmišljenim fitness i Street Workout parkovima

Vojtek oprema jedan je od vodećih proizvođača urbane opreme u Hrvatskoj, a po širini asortimana s preko 300 vlastitih proizvoda i među vodećima u Europi. Fitness sprave i setovi omogućuju jačanje i razgibavanje svih mišićnih skupina te su prigodne za treninge aktivnih sportaša i za rekreativne aktivnosti stanovništva. Korištenje sprava povećava snagu i izdržljivost, razgibavaju se mišići i zglobovi te se povećavaju fleksibilnost, ravnoteža i koordinacija ljudskog tijela, a jačaju se srce i plućne funkcije.

Sprave su u potpunosti razvijene i proizvedene u tvrtci Vojtek oprema, s posebnim naglascima na sigurnost upotrebe, funkcionalan i privlačan dizajn te veliku otpornost na vandalizam. Sve sprave su izrađene po normi za sigurnost vanjskih fitness sprava EN 16630. Pri izradi ovih proizvoda nisu korištene kemikalije niti postupci koji bi mogli naškoditi okolišu. Ovi proizvodi su u potpunosti reciklirajući. Svaka sprava sadrži tablu s uputstvima za upotrebu, upozorenje te opis funkcija koje tijelo izvršava prilikom provođenja vježbi.

VOJTEK OPREMA d.o.o.
VOJTEK OPREMA d.o.o.
Internet adresa

Društvene mreže

Dostava i montaža na području cijele Hrvatske. U ostalim državama djelujemo preko zastupnika.
{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi