“German Innovation Award” za GROHE: Digitalno iskustvo tuširanja pritiskom gumba


  • Digitalizacija u kupaonici – potrošači traže "pametne" tehnoligije s intuitivnim upravljanjem.
  • Inovativni tuš GROHE Rainshower 310 SmartConnect dobio je njemačku nagradu za inovaciju.
  • Pomoću SmartConnect tehnologije omogućeno jednostavno upravljanje kombinirajući različite vrste mlaza pritiskom na gumb.

Düsseldorf, 28. svibnja 2020 – U poslijednjih nekoliko godine digitalizacija je promijenila iz temelja naše živote. Kao rezultat toga, digitalna rješenja snažno pronalaze svoj put u osobnim životnim prostorima prožimajući fizičke i virtualne aspekte. Kupaonica kao životni prostor svakako nije izostavljena. Potrošači posebno traže "pametne" tehnologije sa intuitivnim upravljanjem koje obogaćuje svakodnevno iskustvo boravka u kupaonici.

"Pametne tehnologije nisu rješenje samo po sebi, one su "pokretač," inovacija" rekao je Thomas Fuhr, COO Fittings LIXIL International i CEO Grohe AG. "Kad god razvijemo novu tehnologiju ili inovativni proizvod, pitamo se: Kakva mu je namjena? Kako će utjecati i mijenjati živote potrošača? Hoće li riješiti problem i olakšati život? Za nas, jasno je da su naši korisnici su u centru pažnje. Naime, samo sa snažnom, orijentiranošću prema kupcima možemo razviti tehnologije i proizvode koji mogu stvoriti stvarnu dodanu vrijednost na tržištu i u svakodnevnom životu.

Ovako, npr. izgleda inovativno upravljanje GROHE SmartConnect tušem: Bežični daljinski upravljač se povezuje s GROHE Rainshower 310 tušem putem Bluetooth-a i omogućuje korisniku izbor vrste mlaza – potpuni komfor i užitak iskustva tuširanja u suvremenom dizajnu.

Multidisciplinarna komisija dodjeljuje "German Innovation Award 2020" i vjeruje da inovacija čini napredak u tehnologiji proizvoda kroz njegovu jedinstvenost, uporabljivost korisnost, te je proizvodu GROHE Rainshower 310 SmartConnect proglasila pobjednikom u kategoriji "Izvrsnost prema kupcu – Grijanje & Kupaonica". Ova nagrada je i posebno priznanje svim rješenjima koji se izdvajaju od postojećih posebno u smislu fokusa na korisnika i dodane vrijednosti proizvoda.

Vrhunski komfor

GROHE Rainshower 310 SmartConnect nudi inovativno upravljanje vodenim mlazom: Sam tuš je povezan putem Bluetooth-a sa baterijskim napajanim daljinskim upravljačem, koji omogućuje pritiskom na gumb korisniku izbor između blagog GROHE PureRain and osnažujućeg ActiveRain mlaza ili kombinaciju oba. Bežični daljinski upravljač je intuitivan za korištenje i lako se može odložiti na prikladno mjesto.

Glava tuša je dostupna u okruglom ili pravokutnom dizajnu širine 310 mm. Kompatibilna je i lako se montira na postojeće nosače tuša. GROHE Rainshower 310 SmartConnect oduševljava svojom fleksibilnošću i lakoćom korištenja i neizostavan je detalj svake suvremene kupaonice.

GROHE ADRIA d.o.o.
GROHE ADRIA d.o.o.
Internet adresa

Društvene mreže

Prodaja putem distributera GROHE AG (predstavništvo Grohe Adria) na području cijele Hrvatske, Slovenije, Bosne i Hercegovine, Srbije, Crne Gore, Makedonije, Albanije, Kosova.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi