Geberit Grupa treći put zaredom nagrađena Platinastom medaljom od platforme EcoVadis


Geberit Grupa je treći put zaredom nagrađena Platinastom medaljom koju dodjeljuje platforma EcoVadis za upravljanje održivošću. Ovo svrstava Geberit među prvih 1% svih tvrtki koje je naveo EcoVadis u različitim industrijama i zemljama.

Treći put zaredom Geberit Grupa dobila je platinastu nagradu EcoVadisa za svoje upravljanje održivošću. Ovo je najviša nagrada koja se dodjeljuje u sklopu godišnje procjene EcoVadis. Geberit se tako svrstava među prvih 1 posto svih tvrtki koje navodi EcoVadis u različitim industrijama i zemljama. Nagrada kupcima i dobavljačima pokazuje da Geberit posjeduje sveobuhvatan, sustavan i dugoročan sustav upravljanja održivošću.

Geberit je već više od 30 godina predan održivosti iz vlastitog uvjerenja i želi igrati vodeću ulogu u promjeni prema održivijoj sanitarnoj industriji. Već 1990. godine društvo je izradilo svoju prvu strategiju zaštite okoliša i provela određene mjere. Tijekom godina ova se strategija postupno razvila u sveobuhvatnu strategiju održivosti, sada je sastavni dio korporativne kulture i daje značajan doprinos ciljevima održivog razvoja Ujedinjenih naroda.

Preko 100.000 ocijenjenih tvrtki diljem svijeta

Holističke i provjerljive strategije održivosti postaju sve bitnijim za tvrtke. Platforme kao što je EcoVadis značajno pridonose transparentnosti održivog učinka tvrtki i time pružaju osnovu za usporedbu za klijente.

Od svog osnutka 2007. godine, platforma EcoVadis razvila se u jednog od najvećih svjetskih pružatelja ocjena održivosti za tvrtke i stvorila je globalnu mrežu od preko 100.000 ocijenjenih tvrtki. EcoVadis provodi procjene rizika i učinka u 200 industrija i 175 zemalja. Sustav analize sastoji se od 21 kriterija koji su podijeljeni u četiri tematska područja: Okoliš, Rad i ljudska prava, Etika i Održiva nabava.

GEBERIT PRODAJA d.o.o.
GEBERIT PRODAJA d.o.o.
Internet adresa

Društvene mreže

Dostupnost u svim većim trgovinama sanitarijama i keramikom.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi