Fibran na edukaciji za energetske certifikatore u Sarajevu


FIbran je sudjelovao na edukaciji za energetske certifikatore, koja se održala 15. i 16. 9. u Sarajevu, u organizaciji CETEOR-a.

Premda nam je "novo normalno" zadnjih mjeseci ograničilo kontakte i predavanja "u živo", dvodnevna je edukacija održana uz sve mjere predostrožnosti.

Svi zajedno, organizatori, predavači i polaznici seminara su s veseljem dočekali priliku da se druže u živo, jer uz sve mogućnosti koje nude on-line webinari, prijenos u živo ili snimljena predavanja, živa riječ i kontakt su nam svima nedostajali.

Rizik je svakako manji kad sjedimo kod kuće, pred ekranom, no dobrobit susreta s ljudima i informacije koje se dese mimo programa, su od neprocjenjive vrijednosti za sve nas.

Zato je svakako dobro raditi na imunitetu i provoditi mjere sigurnosti od COVID-a 19, pa da se družimo u živo, radije nego da nam je sugovornik ekran.

No, ako ne može drugačije, dobro je i tako… nadamo se da neće potrajati, pa da zaboravimo na stisak ruke i zagrljaj…

FIBRAN d.o.o.
FIBRAN d.o.o.
Internet adresa

Društvene mreže

Prodaja na području cijele Hrvatske.
{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi