Fasadno rješenje modernih poslovnih zgradaProjekt: Ecobank Ghana Africa, izvođač: Tehnomarket

Ostakljenje fasada omiljeno je rješenje arhitekata prilikom projektiranja modernog poslovnog i radnog prostora velikih dimenzija. Na kraju, i vrijeme provedeno na poslu postaje bolje ako je ured ispunjen prirodnom svjetlošću. Još ako tome dodate i pogled sa neke visoke zgrade kroz ostakljenu fasadu, dobije se skoro filmska scena.


Projekt: Ecobank Ghana Africa, izvođač: Tehnomarket

Tehnomarket je razvio tri tipa ostkaljene fasade Aluminik CS55. Prema vanjskom izgledu: kontinualne, strukturalne i kombinirane. Ova vrsta fasada najviše je zastupljena prilikom izrada visokih poslovnih objekata, headquartera kompanija i sve modernijeg radno-životnog prostora poput WeWork koncepta u Americi.

Aluminik CS55 Continual poseduje dobre termičke performanse koje idu do izuzetnih Ucw=0,64W/m2K, što je dokazano testiranjem na prestižnom IFT Rosenheim institutu u Njemačkoj. Moguće su opcije korištenja dvoslojne i troslojne staklene ispune.


Aluminik CS55 Strukturalna staklena fasada

Aluminik CS55 ostakljena fasada je idealno energetski efikasno rješenje u slučajevima posebnih zahtjeva u području termičkih karakteristika kompletnog projekta. Svojim performansama i estetikom sa punim pravom preuzima primat u suvremenoj arhitekturi poslovnog prostora.

TEHNOMARKET d.o.o.
TEHNOMARKET d.o.o.
Internet adresa

Društvene mreže

Dostupnost na području cijele Hrvatske.
{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi