Fasada Aluminik CS55 za moderan poslovni prostorKombinirana fasada

Moderan poslovni prostor podrazumijeva velike staklene površine i što više svjetlosti. Tehnomarket je razvio tri tipa ostakljenja fasade Aluminik CS55 prema vanjskom izgledu: kontinuirane, strukturalne i kombinirane.

Pogledajte novi 3D model ostakljene fasade CS55 koji možete micati po vašoj želji i pogledati sa svih strana.


Kontinuirana fasada

Glavna odlika kontinuiranih fasada su vidno naglašeni horizontalni i vertikalni profili s vanjske strane fasade. Aluminik CS55 Continual sadrži dobre termičke performanse koje idu do izuzetnih Ucw=0,64W/m2K, što je dokazano testiranjem na prestižnom IFT Rosenheim institutu u Njemačkoj.


Strukturalna fasada

Strukturalna aluminijska ostakljena fasada Aluminik CS55 odlikuje se minimalističkim izgledom isključivo staklene vidne površine fasade.
Sistem kombinirane aluminijske ostakljene fasade predstavlja funkcionalnu kombinaciju prethodna dva.

Aluminik CS55 do sada je ugrađen na Aerodromu Accra i na Ecobank Headquarters objektima u Ghani, Africa, dok je na Balkanu primjenu pronašao između ostalog i u EFT Termoelektrani Stanari u Bosni i Hercegovini i Societe Generale Headquarteru u Beogradu.

TEHNOMARKET d.o.o.
TEHNOMARKET d.o.o.
Internet adresa

Društvene mreže

Dostupnost na području cijele Hrvatske.
{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi