EU Fire Safety Day - Međunarodna konferencija


S velikim zadovoljstvom pozivamo vas na međunarodnu konferenciju EU Fire Safety Day - zaštita od požara i fotonaponski paneli na krovovima zgrada.

Ova online konferencija održat će se 31. svibnja 2023. od 13:00 do 15:30 sati i sudjelovanje je besplatno.

Svi sudionici konferencije će ostvariti 2 boda u sklopu stručnog usavršavanja.

Zašto je ova tema iznimno bitna?

Kao dio plana REPowerEU, EU postavlja ambiciozan cilj da solarne panele učini obveznim za sve nove i postojeće javne i poslovne zgrade od 2027. odnosno 2028. a sve nove stambene zgrade od kraja 2030. godine. To će rezultirati neviđenom transformacijom europskog fonda zgrada i značajnim porastom tehnologije solarnih panela na krovovima.

Ova će transformacija imati značajne koristi gledajući iz klimatske i energetske perspektive. Ali također će donijeti izazove koje treba unaprijed predvidjeti i kojima se treba pozabaviti.

Krovovi će biti jako opterećeni električnom opremom koja će biti izravno izložena vremenskim nepogodama a početna istraživanja pokazuju da rizik nije povezan samo s povećanim požarnim opterećenjem već i s brzinom kojom se požar širi na krovu. U isto vrijeme prisutnost električno nabijenih PV modula predstavlja dodatni izazov vatrogascima prilikom gašenja požara na krovovima.

Iz tog razloga smo pozvali vrhunske međunarodne stručnjake koji će nam pobliže predstaviti ovu temu te će vjerujemo vaša saznanja biti bogatija nakon ove konferencije, te korisna za vaš rad i struku.

Registrirajte se OVDJE, nakon registracije na upisanu mail adresu dobit ćete link za pristup online eventu. 

Veselimo se Vašoj prijavi.

Program:

KNAUF INSULATION d.o.o.
KNAUF INSULATION d.o.o.
Internet adresa

Društvene mreže

Proizvodi su dostupni u preko 150 dućana u cijeloj Hrvatskoj te u BiH.
{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi